Promo

Melvita nagrađuje vašu ljubav prema prirodi

PR 18. travnja 2018.

Povodom Dana planeta Zemlje, Melvita širi svijest o važnosti ekološki održivog pristupa prema našem planetu

Melvita je brend francuske organske kozmetike. Uz premium certificirano organske formule dokazane učinkovitosti i kontrolirano podrijetlo vrhunskih sastojaka u proizvodima, Melvita djeluje u potpunom skladu s prirodom. S ciljem smanjenja ekološkog otiska, Melvitine formule nastaju u visoko-tehnološkoj 100 % ekološkoj tvornici u Lagorceu i pretaču se u reciklabilne ambalaže.

Ovome cilju možete doprinijeti i vi recikliranjem potrošenih kozmetičkih proizvoda, a kako biste to mogli učiniti na jednostavan način, Melvita je u tu svrhu pripremila svoje reciklažne spremnike i nagradu u znak zahvalnosti!

U odabranim Müller poslovnicama, do 6. svibnja 2018. možete reciklirati ambalaže potrošenih kozmetičkih proizvoda bilo kojeg brenda i za svaki odloženi proizvod dobiti kupon s popustom.

Evo i kako:
1. Donesite ambalažu bilo kojeg potrošenog kozmetičkog proizvoda.
2. Odložite je u Melvita reciklažni spremnik na Natur odjelu Müller poslovnice.
3. Zatražite kupon s 20 % popusta na kupnju Melvita proizvoda. Kupon možete iskoristiti odmah, ali ga možete i ostaviti za neku od idućih kupnji (do 6. svibnja).

Iako smo navikli na to da u kozmetičkom svijetu prevladava naglasak na izgled ambalaže, miris i rezultate, Melvita na ovaj način produbljuje priču o kozmetici i podsjeća vas da je moguće ujediniti sofisticiranost formula s odgovornim pristupom prema prirodi.

Povodom Dana planeta Zemlje, u svojoj web trgovini www.melvita.hr od 22. do 26. travnja 2018. Melvita vas uz svaku kupnju daruje besplatnom poštarinom i kozmetičkom torbicom.

Uz kupnju iznad 270 kn, na poklon dobivate veliku Melvita platnenu torbu koja će vas podsjetiti da redovito budete ekološki osviješteni i smanjite korištenje plastičnih vrećica.

Više o proizvodima i brendu Melvita saznajte na www.melvita.hr.