FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Marijana Batinić zablistala u prvoj šetnji nakon poroda

Krešimir Šustić 08. listopada 2020.

Fashion mama ponovno osvaja gradske ulice modnim kombinacijama

Navikli smo na to da se u modernom dobu posebni trenuci u životu ovjekovječuju objavom fotografija na društvenim mrežama, kako bi zauvijek ostali zapamćeni u virtualnom svijetu.

Tako svakodnevno na news feedu možemo vidjeti osobe iz javnog svijeta koje vole podijeliti sretne vijesti, modne kombinacije ili ostale stvari sa širom publikom i svojim pratiteljima.

Jedna od takvih je i simpatična voditeljica, Marijana Batinić, koja je prije dvadesetak dana obznanila javnosti da je na svijet donijela predivnu djevojčicu imena Roza.

Inspirativna majka, kako je mnogi nazivaju, svoju je prvu šetnju i izlazak s malenom princezom odlučila začiniti aktualnim odjevnim komadima u jesenskoj sezoni.

Poznata je kao osoba istančanog modnog ukusa, te kao fashionistica koja voli pratiti trendove i ponosno ih nositi na gradskim ulicama.

Kao bazični odjevni predmet, Marijana je izabrala tamno zeleni kombinezon, te ga začinila popularnim balonerom u camel nijansi smeđe boje.

Cjelokupan outfit je upotpunila omiljenim modnim dodatkom, crnom torbicom s lancem i upečatljivim čizmama životinjskog uzorka.

U isto vrijeme casual i elegantna, pokazala nam je kako će i naredni period biti bogat must-have stvarčicama koje će prevladavati u našim garderobama.

Nadamo se kako će i malena Roza naslijediti ljubav prema modi, te baš poput svoje mame osvajati srca svojim it modnim odabirima.