FOTO by Instagram @_haus_of_nails_

Bizar

Manikura stvorena za sve kavoljupce!

admin 19. travnja 2024.

Šalica kave s nokta, uvijek i svugdje...

Iako je šalica jutarnje kave uvijek dobrodošla, ona u petak ujutro nekako je najslađa jer znamo da je vikend ispred nas, a osunčano i vedro nebo je dodatan bonus koji nas čini još optimističnijim.

Sigurni smo da ste već “riješili” svoju prvu šalicu i već razmišljate kako će uskoro doći vrijeme za dodatnu dozu. Sva sreća pa je kava dostupna na svakom koraku, u kafiću, aparatima za kavu pa čak i kroz prozor vašeg automobila u nekom od McDrivea.

Termosica s kavom postala je obavezan dodatak prilikom svakog izlaska iz stana, ali neke osobe ritual ispijanja kave shvaćaju toliko ozbiljno da uz sebe uvijek imaju kompletan pribor i svu opremu.

Jedna od njih je Morgan Gilbertson koja je na svojoj Instagram stranici _haus_of_nails_ predstavila manikuru za sve ovisnike o kavi.

Od seta šalica s tanjurićem, malenog vrča za mlijeko i posudice za šećer, sve u tradicionalnim bojama najfinijeg kineskog porculana, Morgan je spremna sebe i svoje prijatelje u svakom trenutku poslužiti šalicom kave.

Foto: Instagram @_haus_of_nails_

Morgan Gilbertson na svom Instagram profilu svakodnevno izbacuje neobične manikure, ali ova objava s preko milijun lajkova je njezin, do sada najkreativniji rad.

Podržavamo da bi šalica ukusne kave trebala biti dostupna na svakom koraku, ali za sada ćemo se još uvijek držati dobre stare termosice.