FOTO by Instagram @that.nailplace / @manisbyannie

Ljepota

Manikura s motivima lubenice – omiljenog ljetnog voća!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2023.

Nokti u kombinaciji ružičaste i zelene začinit će svaki ljetni look…

Ako se jednog voća ne možemo zasititi u ljetnim danima, onda je to definitivno lubenica. Iako su sočne jagode mnogima broj 1, bilo da ih jedete samostalno, sa šlagom ili u kolačima, vjerojatno bi se svi složili da je lubenica je ipak malo više osvježavajuće.

Ona je naš omiljen snack na plaži i ne samo da je idealna za ljeto jer nema kalorija, već i zato što uz nju nemamo onaj osjećaj težine kao nakon bilo kojeg drugog jela. Najviše je volimo konzumirati ohlađenu, bilo uz kockice leda ili neku boozy kombinaciju.

No dobro, u ovom članku se nećemo fokusirati na voće već na ljetnu manikuru s motivima lubenice. Iako vam na prvu ta pomisao možda djeluje neujesno, zbog kombinacija jarkih boja, nokti s detaljima lubenice itekako mogu izgledati profinjeno.

Nokti u obliku lubenice zapravo uopće ne moraju imati lubenicu na sebi, već samo kombinaciju zelene i ružičaste nijanse. Također, možete jednom noktu dodati krišku lubenice, a ostale obojiti u jednostavnom tonu. Primjera ima napretek, a mi smo izdvojili favorite koji su savršeni za ljetne dane kada je poželjno dodati malo boje.

Ako se i vas dojmila manikura s motivima lubenice, ne propustite pokazati ove Instagram ideje kao iduću inspiraciju za nokte svojoj kozmetičarki, ili se odvažiti na DIY tehniku.