FOTO by IMDb

Film

Mamma Mia! Sprema se treći nastavak popularnog mjuzikla

admin 19. prosinca 2022.

Here we go again!

Dobro ste pročitali, vrijeme je da se prisjetite stare melodije, tekstova pjesama i da uskočite u lepršava plesna odijela jer bismo se uskoro mogli vratiti u raspjevani i rasplesani svijet Mamma Mie!

Četrnaest godina je prošlo od kada je prvi nastavak filma Mamma Mia ugledao svjetlo dana, ne bi li svi obožavatelji nakon ultra velikog uspjeha filma 2018. dočekali i nastavak. 

Foto: IMDb

Ol Parker, scenarist i redatelj filma “Mamma Mia! Here We Go Again” nedavno je u jednoj emisiji uzbudljivo objavio vijest o mogućem trećem nastavku filma.

Foto: IMDb

Judy Craymer, producentica prva dva nastavka filma “Mamma Mia!” i popularne kazališne predstave 2020. godine imala je intervju za Daily Mail, netom nakon što je pandemija zahvatila čitav svijet.

Producentica je otkrila da je već tada razmišljala o realizaciji trećeg filma, ali je priznala da joj je bilo teško usredotočiti se dok svijet prolazi kroz tako burna vremena vezano uz epidemiju.

Foto: IMDb

“Film Mamma Mia zamišljen je da bude trilogija i sigurna sam da bi Universal želio da se ta priča i realizira” – izjavila je Judy Craymer prije 2 godine.

Iako danas nije objavljena niti jedna službena najava o trećem filmu, OI Parker izjavio je da je treći nastavak filma na uskom popisu njegovih želja.

Foto: IMDb

“Judy Craymer, genijalna producentica koja stoji iza mjuzikla i prva dva filma, oduvijek je planirala da to bude trilogija. To je sve što mogu reći. Prvi i drugi nastavak zaradili su ogroman novac, a mislim da smo i mi zaradili prilično. Znam da postoji glad za trećim nastavkom i znam da ona ima plan. Ne bi bilo lijepo?” – izjavio je OI Parker.