FOTO by Instagram @goranivanisevicofficial / @nivessimpson

Poznati

Mali Oliver Ivanišević slavi treći rođendan!

Mia Vodopija 08. rujna 2021.

Pogledajte prve slavljeničke fotografije!

Iako je nedavno primljen u tenisku Kuću slavnih, Goran Ivanišević danas ima poseban razlog za slavlje, kao i njegova prekrasna supruga Nives. Njihov sinčić Oliver napunio je tri godine, a roditelji su ga za tu prigodu iznenadili božanstvenom tortom.

Radijska voditeljica Narodnog radija, koja je ovo ljeto odlučila uzeti veću pauzu, sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj s trogodišnjim sinčićem Oliverom pozira ispred zeleno-plave torte sa Štrumpfovima, na čijem je vrhu opaki neprijatelj Gargamel.

„Već sam pojeo nos jednom štrumpfu, jel to ok mama?“, napisala je Nives u opisu njihove zajedničke fotografije uz hashtag #svenasvijetu.

Nivesini pratitelji su raznježeno slali čestite malom Oliveru. Jedna pratiteljica je napisala: „Ajme, ljubav velika, sretan ti ročkoo!!!“. Našlo se par čestitki i na engleskom jeziku s jednostavnim „Happy birthday!“.

Radijska voditeljica i glumica donedavno nije objavljivala fotografije sina, odnosno na fotografijama je skrivala njegovo lice, ali je na ovaj poseban dan odlučila to promijeniti.

Nives i Goran svoju su vezu započeli krajem 2016. godine, vjenčali su se godinu kasnije na tajnoj ceremoniji, a medeni su mjesec proveli u Melbourneu gdje je Goran morao boraviti zbog poslovnih obveza.

Mali Oliver je kruna njihove ljubavi i odličan razlog za slavlje svakog dana, a ne samo danas!

I mi ti želimo sretan rođendan, preslatki dječače!