Natur

Mala od lavande – veliki poklon za vašu kožu

Viktoria Mikulić 02. veljače 2017.

Domaći brend prirodne kozmetike „Mala od lavande“ nadopunio je svoju ponudu proizvoda, koja se odnedavno može pronaći u dm prodavaonicama, novom linijom za njegu lica s eteričnim uljem čajevca. Namijenjena je svim tipovima kože,a  posebice zahtjevnoj, problematičnoj koži, te je čini pet proizvoda: sapun za čišćenje lica, gel za umivanje, tonik, krema i roll-on stick. […]

Domaći brend prirodne kozmetike „Mala od lavande“ nadopunio je svoju ponudu proizvoda, koja se odnedavno može pronaći u dm prodavaonicama, novom linijom za njegu lica s eteričnim uljem čajevca. Namijenjena je svim tipovima kože,a  posebice zahtjevnoj, problematičnoj koži, te je čini pet proizvoda: sapun za čišćenje lica, gel za umivanje, tonik, krema i roll-on stick.

Popularni brend domaće, prirodne kozmetike „Mala od lavande“,  proširio je svoju ponudu njege lica s čak pet novih proizvoda na bazi eteričnog ulja čajevca. Linija s čajevcem posebno je osmišljena za njegu zahtjevne, problematične kože sklone nepravilnosti, ali odgovara i svim tipovima kože.

Ivana Trut, kreativna direktorica i začetnik brenda, kaže: «Eterično ulje čajevca poznato je i dragocjeno zbog svojih antiseptičkih i antibakterijskih svojstava, zbog čega je i odabrano kao baza nove linije za njegu kože. Brojne studije potvrđuju blagotvorno djelovanje čajevca na kožu, a odgovor „Mala od lavande“ na učestale upite kako njegovati zahtjevnu kožu je upravo ova, nova linije kozmetičkih proizvoda.»

„Mala od lavande“ liniju kozmetičkih proizvoda na bazi čajevca čine:

  • sapun za čišćenje lica na bazi aktivnog ugljena i čajevca koji temeljito čisti lice od nečistoća i šminke (preporučena cijena 31,90kn). Nadamo se da će Marina Pregun uživati u čišćenju lica ovim neodoljivim sapunom.

 

  • gel za umivanje za blago čišćenje lica bez isušivanja (preporučena cijena, 69,90kn). Od sada, Mirna Oreč će svako jutro moći umivati lice s prirodnim gelom.
  • tonik za lice za hidrataciju prije nanošenja njege (preporučena cijena 69,90kn),
  • krema za lice koja vraća vlagu koži i hrani je, a koja je ujedno adekvatna i kao podloga za make-up (preporučena cijena 99,90kn). S jedinstvenom kremom, Tea Banušić će uvijek imati odličan ten.
  • roll-on stick za ciljano djelovanje na najproblematičnija područja (preporučena cijena 49,90kn).

Kozmetički proizvodi sa čajevcem ne sadrže parabene, konzervanse i aditive, nisu testirani na životinjama i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, te su isključivo napravljeni od visokokvalitetnih, prirodnih sastojaka.

Recite stop aknama na prirodan način te potražite nove proizvode u svim dm prodavaonicama na polici njege lica, kao i u web trgovini www.malaodlavande.com

 

IGRA DARIVANJA

Drage naše, budući nas svakodnevno čitate i pratite, mi Vam se nekako moramo odužiti. Lijepe riječi su mrak, ali kod nas žena ipak samo djela prolaze…Kako biste ostale prirodno njegovane, u suradnji s domaćim brendom “Mala od lavande” tri sretne natjecateljice darujemo s jednim od proizvoda: gel za umivanje lica, sapun za čišćenje lica ugljen/čajevac i krema za lice. Vaš zadatak je:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu
  3. Napiši nam u komentaru što želiš osvojiti

Igra darivanja traje do subote, 04.02. do 12h. Sretno <3