Promo

Maja Šuput u šljokičastoj odjevnoj kombinaciji oduševila prolaznike Arena Centra!

PR 14. studenoga 2018.

Maja Šuput i Ella Dvornik u najboljem društvu na predstavljanju svojih kolekcija za usne

Sinoć smo bili na predstavljanju limitirane Douglas kolekcije za usne o kojoj svi pričaju, a čija su zaštitna lica Maja Šuput i Ella Dvornik. Kombinacije mat ruža i kremaste olovke za usne koje su odabrale Maja i Ella odražavaju samouvjerene i odvažne žene koje stoje iza njih, a izazvali su veliki interes javnosti od samog početka najave ovog beauty noviteta. Arena Centar jučer je bila prepuna fanova koji su željeli iz prve ruke isprobati kolekciju, a oduševljenja prisutnih nije manjkalo!

U kratkoj izjavi, vrckasta Maja otkriva kako je nastala suradnja s Douglas parfumerijama te tko potpisuje njezin jučerašnji stajling:

Među okupljenima smo uočili i puno poznatih lica koji su svojim dolaskom pružili podršku jedinstvenom projektu Douglas parfumerija.

Tako su predstavljanju nazočili poznata televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin, modni stilist Marko Grubnić, radijska voditeljica i kolumnistica Nina Slišković te zvijezde beauty i modne scene poput Ivane Delač, Rite Rumore, Nikoline Miletić Minovske, Lucije Lugomer, Lade Mitrašinović, Maše Zibar, Donne Lugonje i brojnih drugih.