Kids

Made by Maša – personalizirane stvarčice za novorođenčad!

Viktoria Mikulić 26. lipnja 2018.

Jedna malena djevojčica bila je glavna inspiracija za pokretanje ovog jedinstvenog domaćeg brenda!

Postati roditelj zasigurno je najljepša uloga u životu i sretan je svatko tko je može okusiti. Iako se sva djeca jednako vole, prvo se nekako iščekuje s posebnim žarom. To je zato što još uvijek ne znamo što nas čeka, ni kako se ponašati u određenim situacijama stoga tom mališanu pridajemo ogromnu pažnju na svakom koraku.

Made by Maša

I dok se neki roditelji samo vesele dolasku prinove, drugi se pretvaraju u prave male istraživače te kroz 9 mjeseci doznaju apsolutno sve informacije za dobrobit novorođenčadi. Jedna od takvih aktivnih mama danas je vlasnica priznatog domaćeg brenda ‘Made by Maša’, koju je upravo trudnoća i nedostatak kvalitetnih proizvoda na tržištu potaknuo za pokretanjem vlastite linije za mališane, kao i želja da njezina beba ima nešto potpuno unikatno.

Made by Maša

Prvi proizvod koji je sašila za svoju djevojčicu bila je lagana i prozračna dekica u puderasto rozoj boji od 100% prirodnog pamuka. Zatim je počela razmišljati što će joj sve trebati za tek rođenu bebu. Pročitala je dosta stručnih članaka o tome kakve vrste igračaka se daju tek rođenoj djeci, na što reagiraju i što im privlači pažnju.

Došla je do saznanja da su to didaktičke igračke poput dinosaurića i šuškića koje sada i sama izrađuje – s trakicama u šarenim bojama i zvončićem jer male bebe reagiraju na zvuk i boje. S druge strane, nije htjela da to bude od nekog nekvalitetnog materijala pa je i za to iskoristila pamučni materijal. Onda su na red došle pelenice koje je savršeno iskombinirala s igračkama.

POKLON PAKET

Sve za tek rođenu bebicu 🙂

Gepostet von Made by Maša am Dienstag, 12. Juni 2018

 

Nakon toga, osmislila je personalizirane šlapice. Kada je sašila prve, otkrila nam je uzbuđenje jer je to bilo nešto najslađe što je napravila, toliko maleno da nije mogla vjerovati da prava ljudska nogica stane unutra. Pomislila je da bi bilo jako zanimljivo kada bi njezina malena djevojčica umjesto čarapica nosila šlapice zanimljivih uzoraka. One su sada nezaobilazan dio svakog poklon paketa.

Made by Maša

Nakon što je lansirala nekoliko različitih proizvoda, počela je smišljati dječje poklon setove, a prvi je otišao u ruke njezine prijateljice koja je postala mama. Budući da je bila oduševljena dobivenim, glas se proširio i vrlo brzo počele su stizati razne narudžbe, kako od poznanika tako i od skroz nepoznatih oduševljenih kupaca. Made by Maša

Zasad nema puno proizvoda, no odličnih ideja joj ne manjka te vjeruje da će se ponuda širiti zajedno s obujmom posla. U svaki poklončić uneseno je puno truda, strpljenja, a prije svega ljubavi…ako se i vas jednako dojmio ovaj ručni rad, zavirite na njihovu društvenu mrežu Facebook i pronađite svoj personalizirani poklon set.

Made by Maša

#babyset IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom ‘Made by Maša’, jednu sretnicu nagradit ćemo dječjim poklon setom (ljetni pokrivač, dvije pelene, didaktički dinosaur i šlapice). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica dječjeg poklon seta je Katarina Orešković. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Made by Maša