Promo

Luxea – dva inovativna ljetna hita obogaćena organskim uljima!

PR 15. lipnja 2018.

Predstavljamo luksuznu liniju domaćeg brenda!

Danas su u ljetnoj rutini njege kože lica i tijela sve popularniji pojmovi poput marmelada za bolju preplanulost, pekmez za brže tamnjenje, zlatna ulja, suha ulja, dragocjena ulja za njegu tijela te smo ih svi više-manje prihvatili kao ultimativne ljetne beauty proizvode. Kada dođu topliji dani, osim sjaja i blistavog učinka na kožu koristimo ih i za intenzivnu hidratizaciju kože – naravno ukoliko svojim sastavom mogu pružiti takvo djelovanje.

Njegujuće djelovanje je bila i misao vodilja u razvoju nove linije proizvoda za njegu tijela – Luxea, formuliranih u domaćem laboratoriju tvrtke Anzotica Cosmetics. Riječ je o dva inovativna ljetna hita obogaćena organskim uljima – Luxea marmelada za brzo tamnjenje za lice i tijelo te Luxea suho ulje sa zlatnim česticama u čijem se razvoju koristila inovativna Liquid Gold Pearls tehnologija.

BLISTAVA LJEPOTA OD JUTRA DO MRAKA

Ljeto je blizu, a vi ste blijedi? Zaštita od štetnog UV zračenja i hidratizacija kože i tijela moraju biti na prvom mjestu. Ali jedno ljeto mogle bismo dočekati i taj zasluženi godišnji odmor prekrasnog, preplanulog zlatnog tena.

Zato je za blistav i glamurozan sjaj zadužena prva inovacija – Luxea suho ulje sa zlatnim česticama koja sadrži luksuzna ulja badema i makadamije, ekstrakte jojobe, ružmarina i mrkve te aloe veru. U razvoju Luxea suhog ulja koristila se inovativna Liquid Gold Pearls tehnologija – koja sadrži „zlatne bisere” bogate organskim ekstraktom mrkve i koje prije primjene na kožu nije potrebno protresti. Ovo bogato suho ulje u trenu se upija, ostavljajući kožu mekom i svilenkastom, s glamuroznim sjajem, te nijansom tamnije boje kože.

Na koži ostavlja svjetlucavo zlatni trag, iluminirajući ju i čineći blistavom. Ulje s česticama zlatnih bisera j lagano, gelaste teksture, brzo se upija te stoga ne ostavlja neželjeni masni sloj na koži. Preporuka je da se ulje primjenjuje kroz čitavu godinu, a idealno nakon sunčanja. Hidratizira i njeguje, vraćajući koeži nježnost i mekoću.

Pakiranje 50 ml, maloprodajna preporučena cijena: 100 kn

Druga inovacija iste kozmetičke kuće je Luxea marmelada za brzo tamnjenje za lice i tijelo koja sadrži aloe veru, ekstrakte mrkve i pulpe pasjeg trna te jojobu i ružmarin.Ovakav sastav osmišljen je kako bi pomogao kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačne preplanule boje kože. Autentična tekstura marmelade s laganim osjećajem na koži, iznimno se brzo upija, ne ostavljajući masni trag niti boju na svijetloj odjeći.

Izrazito njegujuća kombinacija prirodnih i organskih sastojaka, kožu izdašno hrani, čuvajući prirodnu vlažnost i elastičnost. Korištenjem tijekom sunčanja, sprječava se isušivanje kože, ostavljajući je mekom i glatkom s prekrasnim preplanulim sjajem.

Nije primjereno za dječju i osjetljivu kožu. Ali trudnice nemaju ograničenje u korištenju marmelade. U slučaju izlaganja suncu preporuča se korištenje sredstva za zaštitu od sunca s odgovarajućim zaštitnim faktorom.

Pakiranje 200 ml, maloprodajna preporučena cijena: 100 kn

Luxea linija dostupna je putem Internet trgovine (www.luxea.hr), a u Zagrebu i u trgovini Kantarion u centru i Grga Čvarak na Vrbanima. Uskoro se planira suradnja s drugim trgovinama, kao i s ljekarnama i drogerijama, te proširenje dostupnosti i izvan Zagreba.

#blistava IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendovima Moja Oaza i Luxea, jednu sretnicu nagradit ćemo marmeladom za brzo tamnjenje za lice i tijelo, a jednu suhim ulje sa zlatnim česticama. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Luxea marmelade za brzo tamnjenje je Gordana Baturina, a sretna dobitnica suhog ulja sa zlatnim česticama je Romina Habada. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.