Promo

Lush i ovih blagdana donosi mirišljave poslastice!

PR 04. prosinca 2018.

Kod ovog jedinstvenog brenda kreativnosti ne manjka...

Tijekom Božića Lush podiže ljestvicu kreativnošću i inovacijama svojih proizvoda. Ove godine veganske proizvode kombinira ih s klasičnom božićnom pričom koja će vas zagrijati iznutra.

Moguće je i bez ambalaže

Gola varijanta proizvoda je mnogo bolja za našu zelenu okolinu što su i Lushevi kupci prepoznali. Tokom blagdanskog perioda prošle godine kupili ste 780 959 golih gelova za tuširanje, regeneratora za tijelo, body losiona i proizvoda za usne što znači da skoro 800 000 komada ambalaže nikad nije proizvedeno, a kamoli bačeno.

Uz pomoć 836 288 knot wrap marama zamijenili ste za nepotrebnu ambalažu koja završava na smetlištima pogotovo u nadolazećem razdoblju.

Darujte priču…

Bajkoviti božićni darovi u potpunosti ručno omotani recikliranom ambalažom tu su kako bi prenijeli sve što možete nekome zaželjeti svojim sadržajima od 2 do čak 44 proizvoda.

Gel i losion za tijelo s utješno slatkim apsolutom tonka graha nježno pomiješanim s mirisom lavandinog cvijeta kako bi utišali i najrazuzdanije misli, te pripremili za miran san u poklonu Sleepy.

Best Wishes poklon ilustracija je božićne bajke mirisom i izgledom. Kombinira mirise marcipana, stimulirajućeg ulja cimeta sa završnom notom oživljavajućeg konjaka kombiniranih kroz dvije kupke i gel za tuširanje pobrinuti će se da darujete blagdansku seansu u kupaonici.

Poklon Dreamscape sa svojih 16 kupki, uz pomoć najluksuznijih ulja poput jasmina, bergamota, konjaka i mnogih drugih lansirati će svakoga u vlastitu zemlju gdje je sve moguće, dok se stvarnost šumeći otapa.

Bajka umotana šećernom vatom

Kao magično iznenađenje miris već tradicionalnog mošusnog klasika Snow Fairyove godine osim u kadi, ispod i izvan tuša moći ćete poprskati po tijelu u obliku body spray-a.