Promo

Luksuzni francuski brend EISENBERG Paris stigao u Hrvatsku!

PR 06. srpnja 2018.

Predstavljene linije proizvoda za njegu kože i očaravajući mirisi!

Luksuzni francuski brand proizvoda za žene i muškarce, EISENBERG Paris, na prezentaciji održanoj u čarobnom prostoru restorana Zinfandel’s u Hotelu Esplanade Zagreb predstavio je liniju proizvoda za njegu kože i očaravajuće mirise. Zanimljivu priču samog nastanka i razvoja branda, kojeg je osnovao i razvio José Eisenberg, ispričala je Patrizia Mazzitelli, Eisenbergova product & training direktorica, koja prati brand od samih njegovih početaka.

• Visoka tehnologija, umjetnost i izvrsnost u svim proizvodima EISENBERG Paris linije
• Patentirana trio-molecular ® formula temelj je svakog EISENBERG Paris proizvoda za njegu kože

Opsežno iskustvo u svijetu ljepote i visokotehnološkog istraživanja uz istinsko stručno znanje u borbi protiv starenja omogućilo je JoséuEisenbergu kreiranje proizvoda koji predstavljaju spoj visoke tehnologije, umjetnosti i izvrsnosti. Uz podršku sina Edmonda Eisenberga i njegovog tima, uvijek traži savršenstvo, a elegancija, luksuz i bezvremenost glavne su karakteristike svih EISENBERG Paris proizvoda.

Eisenberg, stručnjak svjetske klase za njegu kože, koji spaja znanost i prirodu, svojim je istraživanjem otkrio i patentirao TRIO-MOLECULAR® FORMULU, u kojoj tri molekule djeluju u sinergiji kako bi obnovile kožu, dale joj energiju i opskrbile ju kisikom. Od samih početaka, José Eisenberg temeljio je svoje 15-godišnje istraživanje na kombiniranom djelovanju i učincima protiv starenja biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina.

TRIO-MOLECULAR® FORMULA patentirana je diljem svijeta i razvijena kako bi zadovoljila potrebe žena i muškaraca, svojstvena je samo za Eisenberg te je temelj svakog EISENBERG Paris proizvoda za njegu kože.

EISENBERG Paris proizvodi podijeljeni su u nekoliko linija:
• Proizvodi za njegu kože za žene
• Pure white linija proizvoda
• Exellence linija proizvoda
• Proizvodi za njegu kože za muškarce
• Make up
• Sublime tan linija proizvoda za izlaganje suncu
• Muški i ženski mirisi – L’art du parfum i Latin Orientals linije

 

Proizvodi su od sredine lipnja dostupni ekskluzivno u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr!