FOTO by SUNNYLiFE

Dekor

Luftići zbog kojih godišnji odmor volimo još više!

Viktoria Mikulić 20. lipnja 2023.

Najteže se odlučiti samo za jedan...

I dok se dječica penju po istom i skaču u more te rade razne vratolomije, odrasli uživaju u izležavanju, usidreni negdje uz bovu i upijaju sunčeve zrake, dok ih more hladi.

O čemu je riječ? Naravno, o napuhancu bez kojeg sve ove ljetne aktivnosti ne bi bile moguće. Sve ovo ne bi bilo moguće bez jednog jedinog – napuhanca.

Luftići su desetljećima prisutni kao must-have ljetni rekvizit bez kojeg je godišnji odmor nezamisliv. Oni koje smo upravo pronašli su razlog zašto s još većim iščekivanjem sanjamo o godišnjem odmoru.

Iako nas do istog dijeli još više od mjesec dana, taman imamo vremena naručiti ove božanstvene napuhance.

Izdvojili smo dva bestsellera, jedan dolazi u obliku jagode, omiljenog ljetnog voća, dok je drugi rekreacije kultne bočice parfema Chanel.

Ako volite vibrantne boje i jagoda je vaša najdraža voćka, onda biste se definitivno trebali odlučiti za crvenu verziju. S druge strane, ako se smatrate profinjenom osobom koja ni na plažu ne ide bez pomno osmišljenog outfita i accessoriesa, onda je Chanel u boji šampanjca pun pogodak.

Jedno je sigurno – Ljeto je zabavnije uz SUNNYLiFE napuhance! Lezite, opustite se i odlebdite u raj uz ove chic luftiće. Vrijeme je da ljeto podignete na višu razinu uz SUNNYLiFE-ov insta-poznati asortiman plovaka.