Promo

L’OCCITANE adventski kalendari vode nas na čarobno putovanje u Provansu

PR 28. listopada 2019.

Razmazite se neodoljivim poklonima za njegu lica i tijela

L’OCCITANE adventski kalendari za 2019. godinu su ovdje! Ove godine, L’OCCITANE vas vodi na čarobno putovanje u Provansu s blagdanskim Klasičnim & Premium adventskim kalendarima.

Neka odbrojavanje do Božića bude još posebnije uz naša 24 uljepšavajuća i mirisna užitka iz Provanse.

U novom L’OCCITANE Adventskom kalendaru otkrijte priču o izvanrednom, bogatom i fascinantnom ekosustavu koji postoji u Provansi – bademu.

Kroz pripovijest koja počinje 1956. i nastavlja se sve do danas, a putem bajkovitih ilustracija tajvanske umjetnice Hsinping Pan, upoznajemo kako je L’OCCITANE odlučio pomoći ponovno obogatiti Provansu stablima badema.

Ne postoji bolji način otkrivanja novih omiljenih proizvoda nego li otvaranjem 24 vratašaca uoči Božića. Svakog dana sve do Božića, razmazite se neodoljivim poklonima za njegu lica i tijela. Klasični adventski kalendar dolazi u obliku knjige koja pripovijeda našu istinitu priču o stablu badema.

Učinite odbrojavanje do Božića uzbudljivim uz Premium adventski kalendar. Otkrijte naša 24 najprodavanija raskošna proizvoda za njegu i luksuzne mirise.

Uz to, obožavat ćete njegov unikatni pokretni dizajn! Vodimo vas na 24-dnevno putovanje na kojem ćete otkriti priču ”Stablo snova”. Svakog dana otvorite ladicu i otkrijte savjet kako možete njegovati prirodu.

Od 25.10. dostupan je i Premium adventski kalendar, s 24 proizvoda i 24 motivirajuće poruke o očuvanju i ljepoti prirode.

Zalihe su ograničene!

Premium adventski kalendar dostupan je isključivo u web trgovini www.loccitane.hr i u odabranim L’OCCITANE trgovinama u Zagrebu na lokacijama: Centar Cvjetni, Avenue Mall, Arena Centar i City Center one West.