Promo

LJETO U ŠLAPICAMA ZA PROZRAČNI STYLING SA STILOM

PR 26. travnja 2018.

U ShoeBeDo su stigle u svim modelima, bojama i materijalima

Poželite li ovo ljeto ležerno prošetati plažom ili sređeno gradskom špicoom, pronaći osvježenje na obližnjem bazenu ili u omiljenom kafiću, natikače, odnosno popularne šlapice, pravi su izbor za sve kombinacije. Prozračni styling sa stilom savršeno će nadopuniti ovaj popularni ljetni trend, koji će obilježiti i ovu, još jednu u nizu, sezonu.

Ne čudi zato da su ih najpoznatiji svjetski brendovi odlučili predstaviiti u svim bojama, modelima, i materijalima, a sve njih moguće je pronaći u ShoeBeDo dućanima.

Da klasične gumene natikače nisu rezervirane samo za vodene aktivnosti dokazuju Pepe Jeans i Puma, koji su ih predstavili u najširem spektru boja koji se može zamisliti. Osim gumenih, Pepe Jeans je predstavio i svoje prepoznatljive modele s jednim i dva remenčića, također u cijeloj paleti boja.

EMU Australia, čiji modeli su jednako neodoljivi i upečatljivi u pink, bež i sivoj boji, dokazuje da ”čupave” šlapice nisu rezervirane samo za kućne varijante.

Replay se odlučio za nešto ”ušminkanije” verzije, od šljokica pa sve do satena, materijala koji svemu daje dozu elegancije, dok je Crocs, brend prepoznatljiv po svojoj udobnosti, ovo ljeto odlučio postati prepoznatljiv i po svojim zlatnim, srebrnim i crnim modelima.

 

Svi ovi modeli dostupni su u ShoeBeDo dućanima ili na samo klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com!