FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Ljetni klasik s potpisom Tommy Hilfigera u novom izdanju kojeg obožavamo

Krešimir Šustić 12. lipnja 2020.

Za večernju šetnju rivom u Tommy stilu!

Neki brendovi svojim određenim komadima stekli su ogromnu popularnost, te ih smatramo klasicima za kojima žudimo svake nove sezone jer znamo da se u njih isplati investirati.

Tako nas adidas na tjednoj bazi časti Superstar tenisicama, Calvin Klein neodoljivim donjim rubljem, a Tommy Hilfiger dobro znanim favoritom ljetne sezone, sandalama.

Timberland bucket torba istaknula se u moru najpoželjnijeg modnog dodatka sezone!

Osim što iza imena ove robne marke stoji kvaliteta zbog kojeg posegnemo malo dublje u džep, također su poznate i po udobnosti koja nam je svima potrebna u vrućim mjesecima kako bi se osjećali poletno.

Omiljen su izbor mnogih dama, pa ih tako viđamo svakodnevno na gradskim ulicama u raznim kombinacijama za koje se odlučuju prave modne znanice.

Nosimo ih uz lepršave haljine, šarene suknje, najdraži par traperica ili uz vruće hlačice, neovisno o prigodi u kojoj se nalazimo.

Ovoga puta dolaze nam u neodoljivoj camel nijansi koja je popularna u predstojećoj sezoni, s potplatom od juta i platformama koje im daju poseban i upečatljiv efekt.

Napravljene su od prirodnih materijala na koje ne možemo ostati ravnodušni jer znamo da gode našim stopalima, te ih možemo ubaciti u svaki look, a da pritom izgledamo stylish i modno osviješteno.

Najbolje pristaju uz torbe koje su dizajnom slične njima, a ne sumnjamo da će se i ovaj model zavući duboko pod kožu i biti glavni akter večernjih šetnji po rivi.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU i počastiti se nečime što će trajati još dugi niz godina.