Promo

Liu Jo proljetna profinjenost i elegancija!

PR 06. travnja 2018.

Ženstvenim komadima istaknite svoju ljepotu na vrućem asfaltu

Proljetni mjeseci uobičajeno su već najzanimljiviji u modnom smislu. Nova kolekcija Liu Jo odjeće i modnih dodataka prepuna je komada s kojima se možete poigrati i začiniti svakodnevicu na vrućem gradskom asfaltu.

 

Bijela boja, traper s ukrasima i čipka, detalji su koji će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dozu ženstvenosti i glamura.

Ovog ljeta zaigrajte modnu igru sa ženstvenim Liu Jo komadima gdje traper igra glavnu ulogu u novoj kolekciji, a komadi dolaze u trendi izdanju poput traperica s dodatkom perlica, lažnih dijamantića i raspora.

Pri kraju dana, u proljetnim večerima, ogrnite se traper jaknama koje su ukrašene s resicama te velikim brojem gumba ili nezamjenjivom malom kožnom jaknom.

Svoje stajlinge upotpunite Liu Jo obućom u crnoj boji ukrašenom sa srebrnim detaljima, a možete birati između različitih varijanti poput cipela s Liu Jo logom, laganih tenisica ili cipela na petu.

Cijeli stajling zaokružite s mini torbicama, a izaberite između popularnog ruksaka, odvažnih torbica s tropskim printom ili modela sa zakovicama i velikim metalnim kopčama.