Promo

Lepa Brena dolazi napraviti spektakl u Areni Zagreb

PR 15. svibnja 2019.

Brena se u zagrebačku Arenu vraća nakon deset godina!

Iako do koncerta Lepe Brene u Zagrebu ima još sedam mjeseci već prvog dana prodaje krenuo je i neviđen interes za ulaznicama. U samo 24 sata najpopularnija pjevačica u regiji prodala je više od 2000 ulaznica zato ih nabavite na vrijeme jer će se neke kategorije uskoro rasprodati.

Brena se u zagrebačku Arenu vraća nakon deset godina, a glazbeni spektakl u najvećoj hrvatskoj dvorani održat će se 14. prosinca. 2019. godine.

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici.

U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima “Hajde da se volimo“.

Prva je pjevačica koja se 1989. spustila helikopterom na koncertu u Sofiji, gdje je nastupila ispred 100.000 obožavatelja, a ujedno i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima. Ulaznice za koncert Lepe Brene mogu se kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.