FOTO by Adidas

Moda

Leopard print krasi nove adidas Superstar tenisice

admin 01. lipnja 2020.

Crno bijele mrlje inspiracija su novog modela

Kako Superstar slavi 50 godina brenda ove smo se godine nagledali, a još ćemo se i nagledati mnogo zanimljivih modela od kojih svako malo izdvojimo neki koji nam upadne u oko.

Ovaj put naišli smo na zanimljiv model kojeg krasi uzorak jedne od najopasnijih divljih životinja – onaj leopardov.

Obilježje leopardovog krzna su “rozete“. To su manje-više pravilno prstenasto jedna do druge složene mrlje, u čijoj je sredini boja malo tamnija od osnovne boje krzna.

Iako su žućkasta i jarko zlatna prepoznatljive boje leoparda, ovaj print dolazi u crno bijelo boji, i nećemo se žaliti jer izgleda odlično.

Leopardove mrlje razbacane su po kompletnom modelu, a jedino je Superstar kapica ostala netaknuta i nepromijenjena kao prepoznatljiv simbol bez kojih je ova tenisica nezamisliva.

Crno bijela boja prevladava ovim modelom, a jedini detalj koji razbija ovaj duopol je Superstar natpis u zlatnoj boji na bočnoj strani.

Nećemo niti naglašavati koliko će ovaj model pristajati uz vaše ljetne haljine koje ćete kombinirati za odlazak na jutarnju kavicu ili večernji izlazak.

Ako ovaj model i u vama budi nešto divlje i razuzdano vrijeme je da upotpunite svoj ormar novim parom omiljenih tenisica.

Jedino ćemo se morati malo strpjeti jer, iako je već dostupan na nekim tržištima, mi ga očekujemo početkom srpnja po cijeni od 90$.