Kids

Lelly Belly – dječji brend čije su fotogenične dekice must have!

Viktoria Mikulić 15. svibnja 2019.

Personalizirani proizvodi koje želimo za svoje mališane!

Ima li išta slađe na ovome svijetu od malene bebe? Ta čudesna bića šarmiraju nas iz dana u dan i u nama bude osjećaje za koje nismo mogli vjerovati da uopće postoje.

Ponekad bismo htjeli zaustaviti vrijeme samo da ne odrastu tako brzo. Iako je to nemoguće, sada barem možemo ovjekovječiti te divne i neprocjenjive trenutke iz njihovog  djetinjstva. Svaki roditelj u svome srcu čuva uspomene na prve mjesece i godine svoje djece, no uz današnje pametne telefone te iste dogodovštine sada može vječno sačuvati.

U današnje vrijeme kada su društvene mreže svakodnevica, a užurbani život i konstantne obveze nam ne dozvoljavaju previše slobodnog vremena, svaka novopečena mama trudi se svoje prijatelje držati obaviještenima. Napredak svog novorođenčeta često obilježavamo nekom zgodnom fotkom na Facebooku i Instagramu koja svima izmami osmijeh na licu i uljepša dan.

Jedna kreativna mama taj značajan trenutak dovela je na još višu razinu. Još u trudnoći, primijetila je kroničan nedostatak personaliziranih trajnih uspomena na domaćem tržištu, koje se mogu koristiti u svakodnevnom životu.

Otkrila nam je da se već tada moglo pronaći personaliziranih prekrivača, ali je to izgledalo dosta veliko, nezgrapno i neuredno. Posljednjih nekoliko godina, objava novorođenčadi na društvenim mrežama postala je uobičajena pojava, no kod svake fotografije osjećala je da nešto nedostaje.

‘Swadlling’ u dekicama koje nisu nimalo namijenjene za Instagram fotke potaknuo ju je da sama osmisli nešto jedinstveno. Tako je nastala prva dekica koja je u isto vrijeme trebala biti lijepa, fotogenična i funkcionalna, a koja se pokazala kao apsolutni pogodak na našem tržištu.

Vrlo brzo razvila je i ime brenda Lelly Belly koje je nastalo prema imenu njezine djevojčice Lelle, a čiji je simpatičan nadimak Lella Bella. Ovo maleno stvorenje glavni je povod za pokretanje vlastitog biznisa koji će možda jednog dana i preuzeti.

Vrlo brzo se tu otvorio prostor za još personaliziranih proizvoda koji će i mame i mališani jednako prigrliti.

Unutar njihovog  asortimana mogu se pronaći dekice, trake, kape, tetra pelene, pratilice (milestone blanket), bodygown te rukavice za novorođenče. Mogu se kupovati zasebno ili u preslatkim poklon paketima, ovisno o potrebama.

Svi proizvodi ručno su izrađeni i napravljeni od prirodnih materijala na koje ide trajni tisak u bojama prema izboru, nakon čega još samo slijedi šivanje.

Plan za budućnost je definitivno praćenje potreba i donošenje novih proizvoda na domaće tržište. Od samog početka vizija je osmišljavanje nečeg novog, dosad neviđenog na našim prostorima. Cilj je svakodnevno rasti, razvijati se, što više ulagati u proizvodnju i omogućiti lakše naručivanje proizvoda.

I dok ova kreativka radi punom parom na novitetima, svakako škicnite postojeću ponudu na Facebooku i Instagramu te se uvjerite i sami u kvalitetu i unikatan dizajn božanstvenih Lelly Belly stvarčica.

#baby IGRA DARIVANJA

U suradnji s dječjim brendom Lelly Belly, jedna sretnica imat će priliku osvojiti presladak i udoban bodygown. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica preslatkom bodygowna s potpisom dječjeg brenda Lelly Belly je Gabrijela Zečević. Čestitamo i molio da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.