Promo

Latice trešnje pretočene u romantičnu kolekciju koja priziva proljeće!

PR 04. veljače 2019.

Božanstven miris, mlijeko za tijelo, gel za tuširanje i krema za ruke noviteti su koje ćemo odmah prigrliti...

BLISTAVO, SVJETLUCAVO PROLJEĆE

Stablo trešnje u cvatu gotovo je nestvarno lijepo. Ako ležite pod njim i gledate u krošnju, očarat će vas predivne boje. Ružičasto bijeli trešnjini pupoljci miješaju se s plavim proljetnim nebom i zelenilom lišća.

Kada najmekša kiša prekine ovu idilu, stvarajući kapi koje ostaju na granama poput predivne halucinacije, nastaje spektakl vode i svjetla. L’OCCITANE je ovu živopisnu sliku pretvorio u miris u ograničenom izdanju pod romantičnim nazivom Cerisier Irisé – Iridescentna trešnja.

EAU DE TOILETTE CERISIER IRISÉ

Iza neodoljive, holografske ambalaže stoji novi Cerisier Irisé Eau de Toilette, izražene energije i osobnosti. Ovaj miris donosi višedimenzionalne note.

Eksplozija sočne trešnje i grejpa sa svjetlucavim, slatkim i citrusnim notama pozornicu će prepustiti cvjetnom srcu mirisa koji neopisivo evocira proljeće. Prozračan, predivan miris trešnjinih latica razvit će se u drvenasto-mošusnu osnovu koja će ostati na koži kroz dan.

I TREŠNJA NA VRHU TORTE

Kolekcija Iridescentna trešnja više je od samog mirisa.

Mlijeko za tijelo, gel za tuširanje i krema za ruke također će vas oboriti s nogu svojim veselim notama i odnijeti vas u Provansu, gdje latice trešnje svjetlucaju na proljetnom suncu.

Gel za tuširanje pretvara se u laganu pjenu u dodiru s vodom, kako bi nježno očistio kožu i ostavio diskretan miris.

Lagano hidratantno mlijeko za tijelo topi se na koži i ostavlja mirisnu mekoću.

Obogaćena njegujućim karite maslacem, mirisna krema hrani ruke i ostavlja ih nježno parfumiranima.

###

Više informacija potražite na www.loccitane.hr.