Promo

Lancôme predstavlja novu Rénergie Multi-Lift Ultra kremu

PR 01. srpnja 2019.

Kreirana za žene koje ne znaju za kompromis

Više od 25 godina, Lancôme’s Rénergie gradi svoju jedinstvenu misiju stvaranja proizvoda visokih performansi protiv starenja za žene koje žele najbolje od života i najbolje za svoju kožu.

Sa Rénergie Multi-Lift Ultra Cream, Lancôme je kreirao sljedeću generaciju kreme protiv starenja: dokazana anti-ageing trostruka učinkovitost, pojačana Lancôme pro-lifting sjemenom lana.

Krema Rénergie Multi-Lift Ultra cream reaktivira tri ključna parametra kako bi, u isto vrijeme, utjecala na sve vidljive znakove starenja:

1. Izglađene bore
2. Čvršća koža
3. Ravnomjeran ten

Jedna stanica, jedan sastojak, jedna krema – postignuta trostruka učinkovitost za podizanje, učvršćivanje i ravnanje kože.

Fibroblasti su dermalne stanice odgovorne za sintetiziranje kolagena, čime se osigurava da koža ostane čvrsta. U cilju pravilnog funkcioniranja, ove stanice moraju biti bezbijedno vezane za svoj okoliš, potpuno raširene i perfektno zategnute.

Tijekom godina, kako fibroblasti nisu više dovoljno jaki, a njihov oblik postaje okruglast, sinteza kolagena se smanjuje. Koža postaje labava i manje čvrsta te se počinju pojavljivati bore.

Također nam je poznato da fibroblasti igraju ključnu ulogu u reguliranju pigmentacije kože. Naše istraživanje je pokazalo da u pigmentiranoj obnovljenoj, nazočnost ili izostanak fibroblasta, kao i njihova priroda (mladi ili fotostari) imaju utjecaja na pigmentaciju kože. Ako kvaliteta dermisa opada, aktivnost melanocita je prekinuta i nastaje fenomen hiperpigmentacije. Stoga, fibroblast predstavlja glavno oružje u borbi protiv vidljivih znakova starenja kao što su bore, gubitak čvrstoće i neujednačen ten.

Za svoj novi proizvod Rénergie Multi-Lift Ultra cream, Lancôme je otkrio novi sjajni sastojak, pro-lifting sjeme lana, uzgojenim isključivo u Francuskoj i ekstrahiranim kroz inovativni biotehnološki proces koji ga transformira u multi-aktivni spoj oligosaharida, peptide i polifenola koji pomažu učvršćenju fibroblasta.

Rezultati govore sami za sebe: u nazočnosti pro-lifting sjemena lana, citokostur fibroblasta je obnovljen, stanice se više šire, a uporišta fibroblasta se povećavaju 33 puta.

Ovako stegnute, stanice se vraćaju u optimalne uvjete za proizvodnju različitih tipova kolagena:

o +110% za kolagen VII2
o +70% za kolagen XII2
o +72% za kolagen XVI2

Dodatnim testiranjem smo pokazali da proizvodnja melanina opada za 21%2 u nazočnosti Lancôme pro-lifting lanenog sjemena.

Bolje učvršćenje fibroblasta i pojačana proizvodnja kolagena rezultiraju glađom i čvršćom kožom, dok opadanje proizvodnje melanina otkriva blistave i ujednačene znakove pigmentacije tena.

Vjeran obećanju da će ženama obezbijediti najbolje za njegu kože kako bi istaknule svoju ljepotu bez obzira na godine, Lancôme predstavlja Rénergie Multi-Lift Ultra, kremu višestrukog potencijala sa inovativnom teksturom koja brzo daje osjećaj ugodnosti kao i učinkovite rezultate. Gusta, snježno bijela tekstura kreme Rénergie Multi-Lift Ultra Cream se lagano utapa u kožu poput prvog snijega, ostavljajući ugodan osjećaj energijom obnovljene kože koja sada dobija svjež i sjajan izgled.

Klinički je dokazano da se dame potpuno slažu o pozitivnim učincima kreme Rénergie Multi-Lift Ultra Cream:

• Brzo učvršćivanje: nakon 4 sata, koža je vidljivo čvršća
• Protiv bora: bore nestaju za 42%
• Pojačano izjednačavanje tena: tupost kože se značajno smanjuje4 do 54%

Poznata po svojim intenzivno plavim očima i neprikosnovenim modnim ukusom, internacionalna poduzetnica Chiara Ferragni je prava inspiracija za Lancôme i zaštitno lice njegove nove kreme Rénergie Ultra cream. Sa više od 16 milijuna pratitelja na svom Instagram nalogu, ona nas fascinira svojom snažnom energijom – uhvaćenom pod objektivom Toma Munro – stvarajući je licem generacije: žene koje ne znaju za kompromis.

Direktorica u svojoj vlastitoj tvrtki, ponosna majka i nježna supruga, Chiara je vrijedna žena koju vodi njen životni moto, #dosegni nove visine.