Promo

Kultne Havaianasice – tropsko šarenilo Brazila

PR 12. siječnja 2018.

Većini poznate i omiljene, ove šarene japanke više od pola stoljeća oduševljavaju egzotičnim duhom Brazila koji je osvojio cijeli svijet

Havaianas ima dugu tradiciju i svjetski poznato ime zahvaljujući iznimnoj kvaliteti, posebnoj izradi i prepoznatljivom stilu. Okrenete li bilo koji par Havaianasica i proučite li njihove potplate, otkrit ćete kako svaka na potplatima ima neobičan print zrnaca riže kao hommage japanskoj zori sandali koja je inspirirala prvi par Havaianasica.

Potplat je napravljen od novih gradijentnih kombinacija i dolazi u raznim bojama kako bi prenio svu radost Havaianasica. Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života.

Svakako im u prilogu ide činjenica da su izrazito udobne i lagane, a zahvaljujući kvalitetnoj izradi od otporne gume, vaše omiljene Havaianasice se neće klizati te će vašu nogu držati stabilnom. Zaboravite na japanke užarene od sunca te ih bezbrižno ostavite na plaži budući da se zbog posebnog materijala ne zagrijavaju i ne povećavaju na suncu, nego zadržavaju svoj početni oblik.

Uz Havaianas vaša će se stopala osjećati slobodno i bezbrižno jer ova otporna guma ‘odbija’ neugodne mirise. Trebamo li još što nadodati – osim da Havaianas japanke jednostavno morate imati!

Za 2018. godinu brand Havaianas donosi nam brojne nove linije i suradnje koje unose bezbrižan brazilski duh u svaki segment vašeg života.

Ovu godinu obilježit će 20 godina od lansiranja linije Brasil – kultnih modela Havaianasica s brazilskom zastavom lansiranih kao znak podrške brazilskom nogometnom timu na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

Osim poznatih i patentiranih japanki napravljenih od gume, Havaianas premijerno prikazuje i crossover sandale i fashion espadrile u vibrantnim bojama.

Više informacija o proizvodima i cijenama na: https://www.havaianas.com