FOTO by booking.com

Putovanja

Kuća za odmor Zeleni raj – priuštite si nezaboravno iskustvo!

Mia Vodopija 24. rujna 2021.

Stres svakodnevice neće vas pronaći u Zelenom raju

Stres je tihi ubojica, priznat će vam svaki doktor. Nemojte biti nečiji otirač, nemojte ulaziti u svaki sukob, provodite vrijeme na otvorenom i jedite više voća i povrća.

To su neki od savjeta koje znaju i ptice na grani, ali ponekad je lakše reći nego učiniti. Kako se opustiti kada imate 20 notifikacija na mobitelu i propušteni poziv od šefa? E pa, vikend je vrijeme koje možete sebi priuštiti – vrijeme za meditativan odmor koji će vas pomladiti.

Ako tražite nešto relativno blizu Zagreba kao savršeni bijeg ovog vikenda, možete svratiti do kuće za odmor Zeleni raj.

booking.com

Kuća za odmor Zeleni raj nalazi se u mjestašcu zvanom Gorkovec u neposrednoj blizini grada Klanjca, koji je smješten u zapadnom dijelu Krapinsko-zagorske županije, samo četrdesetak kilometara udaljenosti od Zagreba.

Kućica je smještena na mirnoj lokaciji te je pogodna za sve kojima je potreban odmor, opuštanje i punjenje baterija za nadolazeći tjedan.

booking.com

Zeleni raj nudi mir, relaksaciju ili različite sadržaje po želji, koje pruža gostoljubivi ambijent zagorske kleti. Kućica je okružena brojnim kapelicama, selima i šumama koje možete posjetiti u bilo koje godišnje doba, te posvjedočiti rapsodiji boja, mirisa i zvukova koje nam priroda pruža.

Cijela kuća je namještena u starinskom štihu s minimalnim prilagodbama kako bi se ipak približili vremenu u kojem živimo. Kroz detalje i masivan namještaj  proteže se dašak starine, ali i sadašnjosti.

booking.com

Za fanove vina, imamo dobru vijest – u Zelenom raju će vam predstaviti obiteljsku vinoteku i podrum, kako biste mogli uživati u degustaciji raznih sortnih vina i domaćih likera. Tamo će vas upoznat s pravom zagorskom kapljicom i cijelom paletom okusa koju ona pruža.

booking.com

Iako je kuća idealna za provesti odmor u krugu obitelji ili prijatelja uživajući u raznim zajedničkim aktivnostima, nudi se mogućnost organizacije raznovrsnih proslava kao što su proslave rođendana, promocije, krstitke ili prve pričesti .

Zeleni raj je idealan za odmor tijekom cijele godine, te oduševljava svoje goste blizinom znamenitosti i wellnes lokacija (Veliki tabor, Staro selo Kumrovec, Trakošćan, Terme tuhelj, Hušnjakovo, Terme Olimia i Termalni park Aqualuna).

booking.com

Dođite i sami se uvjerite u sve blagodati koje Zeleni raj pruža.