Promo

Kolekcija oplemenjena sedefom, biserima i cirkonima

PR 08. lipnja 2018.

Presijavanjem u cijelu paletu duginih boja nakit sa sedefom svaki stil čini bajkovitim

Rijetko koji ukrasni predmeti toliko uspješno prizivaju ljeto kao što to radi nakit s dodatkom sedefa ili bisera, a upravo takve modne dodatke u svojoj najnovijoj kolekciji predstavljaju zlatarnice Zaks.

Dragocjeni ukrasi morskog prizvuka svake godine u ovo doba nanovo postaju glavni predmet žudnje zaljubljenica u modu, posebice onih koje u svoje odjevne kombinacije žele unijeti dašak senzualnosti i romantike.

Presijavanjem u cijelu paletu duginih boja nakit sa sedefom svaki stil čini bajkovitim dok modni dodaci ukrašeni biserima svim pobornicama klasike pružaju savršenu dozu nostalgije i diskretnog šarma.

Najlakše ih je kombinirati uz nakit ukrašen cirkonima jer upravo se ovakvi svjetlucavi modni dodaci savršeno nadopunjuju s dragocjenostima iz dubina, pritom ne umanjujući njihovu ljepotu.

„Proljeće i ljeto godišnja su doba koja mladenci u Hrvatskoj najčešće odabiru za vjenčanja, a zbog čega je pronalazak savršenog komada nakita mnogima sada izuzetno bitan.

Novom kolekcijom slavimo radost življenja – posebne životne trenutke koji će se vječno pamtiti – uz nakit koji je toliko svečan i poseban da će zauvijek biti uspomena na najljepše dane“, poručuju iz zlatarnica Zaks.

Stoga, svratite u najbližu zlatarnicu Zaks i iskoristite aktualne pogodnosti na asortiman zlata, srebra i satova te pronađite najljepšu dragocjenost iz dubina kojom ćete svoju outfit dovesti do savršenstva ili pronađite savršen dar koji će se prenositi generacijama.