FOTO by Instagram @bjoerns_advantures / @tobi.kral / @the_vantastic_two

Putovanja

Kamp kućice – nadahnuće za vaše sljedeće ljetno putovanje!

Viktoria Šafranić 18. lipnja 2021.

Ako ste mislili da kamperi nisu za vas, razmislite još jednom nakon brzinskog pogleda na ove Instagram fotografije

Ako vam ideja da živite unutar automobila ne zvuči posebno privlačno, onda vjerojatno niste dovoljno upoznati s #vanlife. Vanlife je minimalistički nomadski način života koji je zavladao društvenim mrežama, a ljudi iz cijelog svijeta dokumentiraju svoje avanture iz preslatkih kombija u kojima žive.

Naravno, postoji dobra šansa da takav život nije za vas ukoliko ne možete funkcionirati bez jutarnje ‘coffee to go’ iz omiljenog kafića, ili jednostavno ne možete zamisliti boravak u manje od 10 kvadrata.

No nakon što smo više od godinu dana praktički bili odsječeni od svijeta, sigurni smo da ćete ipak škicnitu ove inspirativne ideje, posebice ako ovog ljeta planirate dati petema vjetra i odvesti se na neku daleku destinaciju.

Dovoljno je samo malo skrolati Instagramom kako biste se uvjerili u ljepotu i mir koju donose kamp kućice.

Mi smo vam odlučili uštedjeti vrijeme i izdvojiti nekoliko potpuno uređenih, samoodrživih kombija parkiranih diljem svijeta. Ali čekajte, ako vas ovaj popis uvjeri da trajno kažete zbogom vašem uredskom životu od 9-17h, bit ćemo vam zahvalni ako roditeljima prešutite za naš razgovor.

I ne brinite, ne morate prekršiti rok za plaćanje najma i prodati sve svoje stvari da biste okusili #vanlife: Samo iznajmite kamp kombi i započnite planirati iduće putovanje.

Sloboda otvorene ceste nikada nije izgledala šarmantnije, no da ne duljimo, uvjerit ćete se i sami…