FOTO by Kanal RI

Putovanja

Kamo na izlet? Primorski gradovi u nikad ljepšem uskršnjem ruhu!

Daria Lovrić 12. travnja 2023.

Izdvojili smo favorite nedaleko od Zagreba!

Uskrs je iza nas, a gradove diljem Lijepe naše još će neko vrijeme krasiti predivne dekoracije u blagdanskom tonu. Produženi vikend protekao je u raznim običajima, aktivnostima i druženju s obitelji, a neki su ga iskoristili i za getaway vikend.

Ako spadate u one kojima je s neradnim ponedjeljkom započeo godišnji odmor, lijepe sunčane dane iskoristite za posjet predivnim primorskim gradićima koji su ovog Uskrsa okićeni ljepše nego ikada.

Kako bi vas inspirirali i dali vam ideju za kratki ali slatki odmor, pronašli smo nekoliko must-visit lokacija koje će vas oduševiti svojim neodoljivim izgledom i ugodnom atmosferom.

Predivne lokacije, photo pointovi i preslatke klupice s pogledom na more nalaze se na području Kvarnera i do njih ćete vrlo brzo stići.

Osim što se možete zaputiti u jedno mjesto po izboru i u njemu provesti nekoliko dana, s obzirom na blizinu preporučujemo vam da obiđete nekoliko njih. Obavezno posjetite grad Rijeku i predivnu šetnjicu u Opatiji te krenite magistralom prema Crikvenici i Selcu koji će vas očarati svojim uskršnjim dekoracijama.

Osim navedenih popularnih lokacija, uživajte u ljepotama Bakra, a imate li nešto više vremena provjerite kako u proljeće izgleda život otočana, posebice onih na predivnom Krku i Cresu.

U svakom slučaju, koja god lokacija bila vaš izbor nećete pogriješiti, važno je da ste s voljenom osobom i blizu mora.

Uz zrake sunca i miris soli, vrlo brzo ćete zaboraviti na sve brige i obaveze koje vas čekaju po povratku s godišnjeg odmora ili vikend putovanja.