FOTO by CEWE

Dekor

Kako sačuvati uspomene i okoliš u isto vrijeme – stigla je CEWE FOTOKNJIGA na recikliranom papiru

Viktoria Mikulić 21. srpnja 2023.

Ovaj hvalevrijedan proizvod mogao bi postati bestseller kultne tvrtke

Za početak, kako bismo vas uveli u novitet koji vam spremamo predstaviti, evo nekoliko činjenica zašto je reciklirani papir toliko važan za očuvanje okoliša:

  • Korištenje recikliranog papira smanjuje potrebu za sječom drveća čime se ujedno štiti šumska vegetacija
  • Recikliranjem papira smanjuje se ogromna količina otpada, budući da isti može biti prerađen i ponovno upotrijebljen
  • Štedi se energija i voda jer proizvodnja papira od recikliranih vlakana zahtijeva manje energije i vode od sirovih materijala
  • Smanjuje se emisija štetnih plinova što doprinosi borbi protiv klimatskih promjena

Sada kada smo vas upoznali s dobrobiti recikliranog papira, vrijeme je da vam predstavimo nešto inovativno. Većina vas je vjerojatno čula za CEWE FOTOKNJIGU, a tvrtka CEWE je sada, u skladu s kontinuiranim nastojanjima za očuvanje prirode, napravila korak dalje i u raskošan asortiman uvela fotoknjigu na recikliranom papiru.

Omiljena fotoknjiga sada ima mogućnost odabira recikliranog papira, a posebno je zanimljivo što je postignuta čista bjelina papira što nije lako s postići kod recikliranog papira. CEWE Grupa već dugo proizvodi svoje proizvode na klimatski neutralan način, stoga ne iznenađuje da je sve što rade prihvatljivo i iz perspektive održivosti.

CEWE FOTOKNJIGA nije samo knjiga koju ćete jednom prelistati, već je poseban dio nas koji nas podsjeća na sve one lijepe trenutke koje smo nekoć preživjeli.

Čuvajući ih u fotoknjizi, ostaju zapamćeni i kao da vječno ostaju s nama, neovisno o tome je li to vaše vjenčanje, rođenje djeteta ili neko posebno putovanje.

CEWE FOTOKNJIGA svaki će bitan događaj objediniti na jedno mjesto, i kada god nam je potrebno malo nostalgije, mira, ili jednostavno širokog osmijeha na licu, opustite se u najudobnijem naslonjaču i prelistajte one uspomene koje u tom trenutku želite oživjeti.

CEWE FOTOKNJIGA nije samo prekrasna već je i praktična, a osobito njezino naručivanje. Iz udobnosti vlastitog doma, odaberite omiljene fotografije i putem besplatne mobilne aplikacije, CEWE Fotosvijet fotoprograma ili cewe.hr stranice, na kućnu adresu naručite svoj primjerak kojiće vam stići kroz nekoliko dana.

A ako, uz čuvanje uspomena, želite i očuvati okoliš i neku dragu osobu iznenaditi fotoknjigom, birajte onu na recikliranom papiru koju možete naručiti putem njihove web trgovine.

Također, za sve aktualnosti i za još više inspiracije kako posložiti svoju buduću fotoknjigu, škicnite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.