Promo

Kako do ulaznica za Velikih 10 Antene Zagreb?

PR 04. svibnja 2018.

9 velikih glazbenh imena i gost iznenađenja - jedva čekamo!

Kada Gibonni kaže da nikada prije nije nastupao na nečemu sličnom, kada Massimo izjavi da jedva čeka da to krene, kada Mile Kekin kaže da će to biti fešta kakvu Zagreb još nije imao, onda znamo da smo na pravom putu!

17. 5. u Plaza centru Zagreb održat će se koncert kakav na ovim prostorima još nije viđen. 10 izvođača, dvije pozornice i jedan povod: 10. rođendan Antene Zagreb!

Povodom rođendanskog koncerta danas su se DJ-evi Antene Zagreb Tamara Loos, Barbara Kolar, Saša Buneta, Luka Bulić, Saša Lozar, Lorena Nosić i Rabije Gashi družili s kolegama novinarima, a glavna tema razgovora bio je koncert „Velikih 10 Antene Zagreb“. Umjetnički direktor koncerta Nikša Bratoš istaknuo je kako nas 17.5 očekuje zaista poseban događaj:

Okupiti deset uistinu najjačih izvođača na jednome mjestu govori mnogo o Anteni Zagreb kao najuspješnijoj radijskoj postaji i odnosu koji ima s glazbenicima. Ovako nešto nismo uspjeli napraviti ni na Porinu. Bit će to nezaboravan koncert – zaključio je Bratoš.

Većina izvođača gostovala je već u Jutarnjem show Antene Zagreb gdje su pred najvećim fanovima svirali već od osam ujutro.

Telefoni nam stalno zvone, stižu SMS-ovi s pitanjima gdje se mogu kupiti ulaznice. Teško je povjerovati da je takav koncert besplatan. Jedva čekamo 17.5. da uživamo s našim slušateljima na neponovljivom koncertu – poručila je Tamara Loos, dobitnica Zlatnog studija za najbolji radijski glas godine.

Zasad znamo da će se među 10 Velikih Antene Zagreb na pozornici izmjenjivati Gibonni, Massimo, Vatra, Hladno pivo, Psihomodo Pop, Damir Urban, Neno Belan, Pavel i Parni valjak, a posljednjeg izvođača još čuvaju kao iznenađenje.

Kao i na svaki drugi rođendan, i na ovaj Antene Zagreb se dolazi s pozivnicama, a njih je moguće uhvatiti jedino u eteru i na društvenim mrežama Antene Zagreb.