Kids

Kada skidanje šminke postane pravi užitak…

Viktoria Mikulić 29. studenoga 2018.

Ne koristite vlažne maramice za skidanje šminke? Sada biste mogli početi…

Navečer pred spavanje, nakon stresnog i užurbanog radnog dana, sve što poželimo je opustiti se barem na trenutak, ne misleći na silne obveze koje su pred nama. Bez obzira pronalazite li oazu mira u dobroj knjizi, pred TV-om, u vrućoj kupki ili jednostavno druženjem s najmilijima, svatko od nas zaslužuje uzeti barem pola sata u danu za sebe.

No da biste u potpunosti mogli uživati u to malo slobodnog vremena koje imate, potrebno je maknuti sa sebe sve ono što nam ne treba u naša četiri zida, prvenstveno formalna odjeća i teška šminka. Već to dvoje čini itekakvu razliku u našem raspoloženju.

Nakon što odjenete cosy odjeću poput pidžame ili mekog kućnog ogrtača, još vam samo preostaje skinuti šminku kako biste se u potpunosti osjećali dobro u vlastitoj koži.

Iako je skidanje šminke do nedavno mnogima od nas predstavljalo ‘svakodnevnu rutinu’ koju jednostavno moramo obaviti, uz ovaj jedinstveni novitet jedva čekamo na taj ritual.

I dok smo prije šminku čistili mlijekom i tonikom koje nam je oduzimalo puno vremena, uz Holyplant vlažne maramice s hijaluronom taj smo proces smanjili na minimum. Osim što u trenu temeljito očiste kožu, uključujući i najosjetljivije dijelove poput područja oko očiju i kapaka, uz to je i hidratiziraju, pomlađuju te poboljšavaju učinak seruma ili kreme.

Nakon čišćenja Holyplant vlažnim maramicama s hijaluronom, odmah ćete primijetiti koliko je koža mekša, a i sami ćete se osjećati svježije.

Ako svome djetetu želite pokloniti jednako kvalitetnu njegu, Adrialab Dječje vlažne maramice s karite maslacem učinkovito su rješenje za njegu i čišćenje nježne kože beba i djece. Uz pažljivo odabrane sastojke bez dodatka parabena, silikona, mineralnih ulja i alergena, ove preslatke maramice dolaze u praktičnom pakiranju od 72 komada.

Uz Holyplant i Adrialab vlažne maramice, vaše dijete i vi bezbrižno ćete provoditi večeri.

Za detaljnije informacije o novim proizvodima, zavirite na službenu stranicu Adrialaba gdje vas očekuje još mnoštvo jedinstvenih proizvoda. Također, za sve aktualnosti posjetite njihovu društvenu mrežu Facebook.

 

#njezna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Adrialab, 3 sretnice nagradit ćemo s divnim paketima koji sadrže: Holyplant vlažne maramice za skidanje šminke, Dječje vlažne maramice i Holyplant bademovo ulje. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice bogatih poklon paketa su Sanela Meskovic, Ivana Katić i Petra Varga. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.