FOTO by Pčelarstvo Veber

Natur

Jeste li već isprobali svijeće od 100 % pčelinjeg voska?

Una Lora Banjac 01. ožujka 2024.

Prirodni miris i boja meda za dobro raspoloženje

Pčelinji vosak je obnovljiv i prirodan proizvod bez aditiva i dodataka koji, za razliku od parafinskih svijeća, ima netoksična svojstva koja ga čine idealnim za sagorijevanje. Svijeće od pčelinjeg voska su idealne za osobe s alergijama te se preporučuju kao pomoć pri ublažavanju simptoma alergija.

Pčelarstvo Veber proizvodi svijeće od 100 % pčelinjeg voska koji dolazi izravno od pčelara iz proizvodnje njihovih pčela koje obilaze polja livadskog cvijeća te bagremove i kestenove šume. Iz tog je razloga posebne žute nijanse koja ima prirodan aromatičan miris meda.

Ono što ovaj prirodan proizvod čini još posebnijim je nevjerojatno dugo vrijeme gorenja plus što pri izgaranju nema dima i čađi. Nadalje, svijeće od pčelinjeg voska gore svjetlije i jače od drugih svijeća, a negativni ioni koji se oslobađaju pri sagorijevanju utječu pozitivno na čovjekovo raspoloženje te pospješuju da se osjećamo bolje.

Pčelarstvo Veber u svojoj ponudi ima više vrsta svijeća, a dio njihovog asortimana vam donosimo u nastavku.

Kamena svijeća – 6,57 €
Svijeća limanka – 6,60 €
Ukrasna svijeća premium 8,75 €
Lučice 10/1 kraft pakiranje – 5,90 €
Svijeće lučice – Tealights 24 kom – 12,61 €

Svaka njihova svijeća ručni je rad i nakon što se ukloni iz kalupa prolazi kontrolu kvalitete kako bi se osiguralo da je svaka svijeća izrađena po najvišim  standardima.

Ove prekrasne i zdrave proizvode možete naručiti preko službene stranice pčelarstva Veber.