FOTO by IMDb

Film

Jeste li pogledali Bad Vegan? Preporuka svima kojima se svidio The Tinder Swindler i Inventing Anna!

Viktoria Mikulić 21. ožujka 2022.

Nakon što se udala za tajanstvenog muškarca koji je tvrdio da može učiniti njezinog psa besmrtnim, proslavljenoj veganskoj ugostiteljici život je skrenuo s tračnica...

Ako su vas zaintrigirali The Tinder Swindler i Inventing Anna, imamo još jednu prijevaru koja će vam probuditi apetit: Bad Vegan. Dokumentarni film prati jedan od najčudnijih skandala u New Yorku, koji uključuje milijune dolara, besmrtne pse i priču o ljubavi koja je postala zločinačka.

Sarma Melngailis nekoć se smatrala veganskom kraljicom. Kao slavna ugostiteljica koja stoji iza njujorškog Pure Food & Winea, njezino blistavo vegansko žarište privlačilo je posjetitelje poput Owena Wilsona i Woodyja Harrelsona.

Godine 2011. Melngailis upoznaje čovjeka po imenu Shane Fox na Twitteru i tada se sve počinje zahuktavati. Melngailis crpi sredstva svog restorana i počinje usmjeravati novac Foxu nakon što mu je povjerovala da može ostvariti njezine snove. Među tim težnjama je proširenje njezinog carstva hrane i učiniti njezinog voljenog pit bulla besmrtnim. Nakon što su ukrali gotovo 2 milijuna dolara i potrčali za tim, sada bračni par susreće svoju propast.

Od izvršnog producenta Tiger Kinga i redatelja filma Fyre: The Greatest Party That Never Happened, četverodijelna serija vodi gledatelje na putovanje bizarnije od fikcije. Od 16. Ožujka je dostupan na Netflixu, a ako ga još niste pogledali, škicnite trailer kako biste vidjeli što možete očekivati ​​od ove uvrnute priče.

Gdje je Sarma sada i što radi?

Prema njenom Instagramu, Sarma provodi puno vremena čitajući i družeći se sa svojim psom Leonom u svom domu u New Yorku. Čini se i da radi na projektima na kojima može nastaviti pričati svoju priču, sudeći po objavi u kojoj je prije tri tjedna snimala podcast.