FOTO by reverto.hr

Moda

Jesenski modni dodaci u režiji Replaya – 10 TOP modela!

Viktoria Mikulić 14. kolovoza 2020.

Accessories koji će i onaj najležerniji otufit podići na viši nivo...

Svaka sezona nosi nešto posebno u sebi pa tako i jesen koja je uvertira u svjež start i nove početke. Mnogi smatraju da bismo početkom godine trebali biti puni elana, no čini nam se da u nadolazećem razdoblju ipak imamo najviše energije za sve izazove koji nas očekuju.

Svakome od nas dovoljno je samo nakratko maknuti se od svakodnevice kako bismo mogli napunili baterije, a mi se nadamo da ste i ovog ljeta isto uspjeli realizirati.

Kao što dječicu opremamo za prve školske dane, tako bismo i mi trebali razmisliti o kupnji barem jednog ili dva odjevna komada i modna dodatka, uz koje ćemo se osjećati superiornije.

Većini pripadnica nježnijeg spola torbice su najveća slabost, a mi smatramo da se i ove sezone vrijedi počastiti jednim modno osviještenim primjerkom.

Replay je već izbacio nekoliko chic modela koji i ovog puta vješto spajaju eleganciju i uličnu modu. U novoj jesenskoj kolekciji prevadavaju klasičnna crna, narančasta, žuta i bijela boja, a unutar asortimana mogu se pronaći razni oblici poput malih gradskih torbica, ruksaka, vrećastih torbi…

Ukrašene su zakovicama, lancima i patentnim zatvaračima koji su vješto pobacani posvuda, a koji i najmanju torbicu pretvaraju u accessories s mnoštvo pretinaca za sve esencijalne stvarčice koje su nam potrebne.

Stvorene su za nošenje uz mnoštvo odjevnih kombnacija. Casual look začinit će svojim upečatljivim dizajnom, dok će onom elegantnom dati tek potrebnu dozu profinjenosti.

Ove ljepotice još jednom dokazuju da je Replay zaista jedinstven brend koji njeguje osebujan izgled i svaka fashionistica koja se želi isticati iz mase, trebala bi imati jednu unutar vog jesenskog ormara.

U nastavku slijedi galerija s cijenama:

Više informacija o novoj Replay kolekciji modnih detalja potražite na linku.