Promo

Jesenska kampanja modnih dodataka s potpisom Lidije Lešić

PR 06. studenoga 2018.

Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan tradicionalnim slavonskim načinom od pamučnog konca

Ove sezone, My Choice predstavlja modne dodatke koji jednostavno ostavljaju bez daha. Volite li posebno, prirodno, elegantno, onda je ovaj hrvatski brend pravi izbor za vas!

Jesensku kampanju unikatnog branda modnih dodataka krasi jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica Lidija Lešić.

Lidija je savršeno utjelovila zaštitno lice vlastitog brenda, a inspiraciju za jesensku kolekciju pronašla je na proputovanju Europskim metropolama koje odišu posebnim štihom u jesen. Minimalističke i decentne naušnice koje pričaju svoju priču, modni su detalj na koji će malo tko ostati ravnodušan – a upravo takve komade radi brend My Choice.

Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan tradicionalnim slavonskim načinom od pamučnog konca. Torbe za jesen dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama te su prikladne za raznolike prilike.

Modni dodaci u bajkovitim, jesenskim, zagasitim bojama poput smaragdno zelene, tople smeđe, petrolej plave ili bordo crvene pokorit će ulice i vladati suvereno uz svaki outfit.