FOTO by Marija Nikšić @Ormarija

Elegant

Jednostavna rješenja postoje, a skrivaju se u rutini njege suhe kože

PR 26. siječnja 2021.

Dajmo koži malo ljubavi

Prije ili kasnije, većina nas je osjetila što znači imati suhu kožu ili kserozu. Zima i na baš tako divno, centralno grijanje, ne pomažu nam baš previše. Kada ta suhoća pokaže teže simptome, ona može utjecati na nas i fizički i emocionalno.

Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koje koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje. Učinkovita, jednostavna rješenja postoje za većinu slučajeva, a skrivaju se u rutini njege suhe kože.

L’Erbolario preporučuje

Zavolite svoju kožu i prije spavanja obavezno nanesite kremu, mlijeko ili losion za tijelo. Dok spavate, koža se regenerira i upija nanesene preparate.

Indaco krema za tijelo stvorena je od vrhunskih ekstrakata indigo i plavih cvjetova poput Indiga, Boražine, Lana i Sljeza, a koži daruju hidrataciju, nježnost i mekoću, uz dragocjena ulja i maslace. Koža tako postaje izrazito mekana i ugodno mirisna.

Nevjerojatna, blistava ljepota poput intrigantnog srebra: takva će biti vaša koža nakon primjene L’Erbolario Silver Bouquet fluidne kreme za tijelo.

L’Erbolario Golden Bouquet mirisna krema uz bagremov med za glatku kožu, kombinira se s ekstraktima cvijeća zlatne boje, te elastično djelovanje bademovog maslaca i ulja, za puno mekšu i nahranjenu kožu obasjanu očaravajućim i “blistavim” mirisom.

Krema za tijelo Papavero formulirana je kako bi vaša koža maksimalno iskoristila sve njezine blagodati svakim korištenjem.

Ulje maka pomaže koži da bude čvršća, uljni ekstrakt latica maka oslobađa sva svoja omekšavajuća i hranjiva svojstva, dok fluidni ekstrakti sjemenki i latica maka djeluju antioksidativno i zaštitno protiv preuranjenog starenja kože.

I ne zaboravite – njega kože počinje iznutra!

L’ERBOLARIO

Brand L’Erbolario potječe od drevnog pojma ‘erborare’, koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L’Erbolario. Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima. U više od 40 godina poslovanja, L’Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. L’Erbolario je prisutan u 42 zemlje i na 5500 prodajnih mjesta od čega je u Hrvatskoj već 25 godina u ekskluzivnom zastupstvu i distribuciji Medike, brand dostupan u više od 700 ljekarni.