Promo

Jarke ili pastelne boje – essence lakovi za nokte imaju sve!

PR 29. lipnja 2018.

Za naše uredne i profinjene nokte zaslužan je kozmetički brend essence!

Svake godine s toplijim danima otvaramo sezonu jarkih statement manikura na noktima. Razigrani ljetni dani ispunjeni mnoštvom događanja daju nam priliku da na svojim noktima pokažemo razigrane jarke boje koje vješto izbjegavamo tijekom zime.

Uz essence lakove, savršeni nokti su zagarantirani zahvaljujući novoj tehnologiji boje s ultra-finim pigmentima! Nude još intenzivniju, dugotrajniju boju ujedinjenu sa savršenim prekrivanjem. Posebna formula gel lakova za nokte pružit će svakom noktu visoki sjaj s gel završetkom.

Dugotrajnost, cjenovna pristupačnost, široki raspon boja, popularna quick&easy četkica i poznati cool essence dizajn razlog su što u skoro svakoj kozmetičkoj torbici možemo pronaći bar jedan essence lak.

U kombinaciji s essence baznim lakom i essence nadlakom savršene rezultate je lako postići: trajnost laka za nokte je produljena, sjaj je intenzivniji i boja laka za nokte je zaštićena.

Donosimo essence nijanse koje će se odlično uklopiti uz sve tvoje odjevne kombinacije tijekom ljetnih dana. Uz bijele odjevne komade predlažemo lakove jarkih nijansi, dok će uz upečatljivu odjeću najbolje odgovarati suptilne pastelne boje. Kamo god pošli, trendi essence lakovi za nokte bit će savršen modni dodatak uz koji vam ne treba ni komad nakita.

#essence IGRA DARIVANJA

U suradnji s poznatim kozmetičkim brendom essence, dvije sretnice nagradit ćemo s 2 predivna laka za nokte. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica kombinacije broj 1 je Ruzica Grancic, a sretna dobitnica kombinacije broj 2 je Lana Gugić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.