Zabava

JAMB: Savršena igra uz koju vam trebaju samo papir i kockice

admin 13. kolovoza 2021.

Neka vam godišnji odmor i omiljenu igru ne pokvare dosadni komarci

Izležavanje na plaži uvijek je dobro začiniti kartama ili nekom društvenom igrom. Iako su bela i remi kraljice svih igara, možda je vrijeme da ovog ljeta priliku ponudite nekim drugim igrama koje do sada niste probali.

S obzirom na to da je mjesto radnje plaža potrebno je izabrati igru za koju vam ne treba puno rekvizita i čije su dimenzije u skladu s vašom torbom za plažu.

Svi koji su ga igrali objeručke će ga prihvatiti, a za vas koji još niste upoznati, dopustite vam da vam predstavimo igru čija je najveća nuspojava nemogućnost prestanka igranja. 

Grafoprint.hr

JAMB – papir, kockice i dobra taktika…

Jamb je društvena igra koja se igra s pet kockica koju mogu igrati do pet igrača. Na papiru je tablica od 4 vodoravne i 13 okomitih ćelija od koja svaka ima svoj opis. One vodoravne označavaju smjer kretanja (gore, dolje, po izboru i najava) dok one okomite predstavljaju 3 segmenta (brojeve do 6, max – min i 5 poker segmenta – dva para, skala, fullhouse, poker i jamb).

Iako se igra sa kockicama, jamb je kombinacija sreće i dobre strategija u kojem jedno ne ide bez drugoga. Svaka nova igra predstavlja novu strategiju koja kreće onog trenutka kada prvi put bacite kockice.

Abrakadabra.com

Igra koju ne možete prestati igrati

Za jednu partiju potrebno vam je otprilike pola sata i bez obzira na to što možda i traje dugo garantiramo da nećete moći prestati bacati kockice. 

Ono što je dobro kod jamba je to što je praktičan i ne treba vam ništa više osim 5 kockica, papir i olovka. Možete ga igrati kad god i gdje god poželite i garantiramo da će vas malo toga moći izbaciti iz gaming raspoloženja.

Jamb je igra koju možete igrati u bilo koje doba dana, ali ako ga odlučite igrati u večernjim satima budite spremni i na neželjene goste koje zanima samo jedno, a to nije rezultat igre. 

Dosadni komarci iskoristit će vašu koncentraciju na papir i kockice i bez problema ostvariti svoj cilj – popiti vam malo krvi! Sigurni smo da ih u “žaru borbe” nećete ni primijetiti, ali nakon nekog vremena sigurno će vas nešto zasvrbjeti.

Grafoprint.hr

Kako biste mogli nesmetano uživati u jambu i taktičkom nadmudrivanju svog protivnika prije početka svake igre pošpricajte se Autan suhim sprejom ili se namažite AutanFamily losion i razočarajte svakog komarca koji misli da ste “lake žrtve“.

envy Croatia

Repelenti uz koje igra može trajati satima

Autan Family losion pruža djelotvornu zaštitu od komaraca do 4 sata, istovremeno njegujući kožu. Njegova dermatološki testirana formula sadrži hidratantne supstance i Aloe Veru te je pogodna za djecu iznad 2 godine. Autan Family losion nije agresivan na većinu plastičnih materijala.

envy Croatia

Autan Family suhi sprej je repelentsko sredstvo koje je suho i lagano tako da ga se uopće ne osjeća na koži. Zahvaljujući svojoj formuli stvara nepropusnu prepreku koja traje do 4 sata nakon nanošenja.

Istovremeno je učinkovit i nježan te time prikladan i pogodan za djecu iznad 2 godine. Nakon upotrebe koža ostaje mirisna i nježna.

Najavite Jamb i pobjedu protiv dosadnih komaraca

Kao što je najava Jamba najjače oružje u igri, tako su i Autan proizvodi najjači saveznik u borbi protiv letećih krvopija. Ne dopustite da vas išta omete u planiranju taktike i pobjedi u omiljenoj društvenoj igri s kockicama. 

Za još više inspiracije u borbi komaraca posjetite Facebook i Instagram stranicu Sezona bzzz briga.