FOTO by Jacquemus

Moda

Jacquemus i Nike – glavna zvijezda nove kolekcije je “swosh” torba!

Viktoria Mikulić 26. veljače 2024.

Boja slonovače, ružičasta ili tamno smeđa?

Danas je uzbudljiv dan za sve entuzijaste mode i sportske odjeće. Jacquemus, renomirana marka ženske odjeće i modnih dodataka vraća se sa svojom najnovijom suradnjom s divom sportske odjeće Nikeom, koja bi trebala prekinuti u veljači 2024.

Ovo označava još jednu prekretnicu u partnerstvu između Jacquemusa i Nikea, koje je započelo 2022. Od tada je suradnja donijela nekoliko kolekcija, spajajući šik, minimalističku estetiku Jacquemusa s vrhunskom tehnologijom i dizajnom Nikeove sportske odjeće.

Svaka je kolekcija dočekana s iščekivanjem i hvalospjevima, prikazujući niz obuće i odjeće koji se obraća kako pojedincima koji su zagriženi ljubitelji mode, tako i fanaticima sporta.

Nakon otkrivanja službenih slika koje prikazuju novi pogled na J Force 1, Jacquemus je dodatno pojačao iščekivanje s teaser fotografijom istaknutog predmeta u nadolazećoj kolekciji: kožne Swoosh torbe.

Ovaj jedinstveni modni dodatak naglašava predanost suradnje inovativnom dizajnu i luksuznim materijalima. Izrađen od 100% goveđe kože i pomno izrađen u Japanu; kožna torba “swoosh” oblika, odnosno uvećanog loga Nike brenda primjer je visokokvalitetne izrade i pažnje posvećene detaljima po čemu su obje marke poznate. Dostupna je u tri elegantne boje – boja slonovače, ružičasta i tamno smeđa.

Ali suradnja ne prestaje s ovim privlačnim dodatkom. Nadolazeća kolekcija obećava široku ponudu odjeće, uključujući majice s kapuljačom, košulje, bodije, kratke hlače, bralete i više, sve dostupno u raznim bojama.

Ljubitelji tenisica mogu se veseliti J Force 1 Earth uz kožnu Swoosh torbu. Cjelokupna kolekcija Jacquemus x Nike za proljeće 2024. bit će objavljena danas, 26. veljače 2024. putem Jacqumusove web stranice.

Torice “swosh” oblika prodavat će se po cijeni od 420 eura, dok će se J Force 1 Earth prodavati po cijeni od 175 dolara.