Promo

Izabrana pobjednica prvog hrvatskog makeup challengea!

PR 14. veljače 2018.

Predstavljena i dva nova parfema u suradnji s poznatom glumicom Evom Mendes!

Avon makeup izazov, kojeg su prihvatile poznate hrvatske beauty blogerice, stigao je do finala i dobio svoju prvu pobjednicu – Luciju Gorički. Veliko finale jedinog blogerskog video makeup challengea u Hrvatskoj, koji je pobudio zavidan interes zaljubljenika u šminku i video izričaj, u Galeriji Oris okupio je brojne goste i sve one koji su u neizvjesnosti čekali live finale i šestominutno beauty nadmetanje finalistica Lucije Gorički (Lux Lucis) i Maje Galbe (Dash of Blue).

Da se uz pomoć maskare, kista za rumenilo i ruža može svladati svaki izazov, finalistice su dokazale na druženju ususret Valentinovu, koje su posjetili i brojni poznati: Iva Šulentić, Ana Maras Harmander, Kristina Šalinović, Lucija Lugomer, Tihana Harapin Zalepugin, Andrijana Subotić Pjajčik, Lea Mijatović, Lara Antić i drugi.

Avon kao jedan od najpoznatijih beauty brandova svoje obožavateljice iznenadio je s prvim ružem na tržištu koji sadrži i primer, uz dvostruku pigmentaciju sa snažnijom prekrivnom moći u samo jednom potezu. Da su lijepe usne „točka na i“ svakog uspješnog beauty looka pokazale su u svom duelu i finalistice makeup izazova, koje su koristile upravo Mark Epic Lip ruževe, ali se oduševile i još jednim novitetom iz Avonove palete proizvoda.

Nova mirisna priča u suradnji s poznatom glumicom Evom Mendes zove se Eve Discovery i dolazi u obliku dva nova parfema EVE Confidence i EVE Alluring koji će postati idealni saveznici svake žene, jer su kreirani tako da se prilagode njezinim trenucima, njezinim životnim pričama.

„Život je kolekcija priča. Kaže i naša EVE Discovery mirisna kolekcija, a potvrđuje i upravo ova večer iza nas. Divno je bilo proglasiti pobjednicu izazova. Čestitam Luciji, jer je kroz niz pobjeda došla do finala i stvarno dokazala da voli što radi, a mi se veselimo svakom njenom novom videu. Želim da svaka od nas nauči uživati u trenutku i čuvati svoje priče iz života kao dragocjenost koja jesu. Avon će svakako sačuvati ovo LIVE finale prvog blogerskog video izazova kao posebnu priču u životu branda. I nastaviti s novostima i iznenađenjima i dalje“, kazala je Lucija Josipović, voditeljica oglašavanja i odnosa s javnošću Avona.

Poznati beauty brand zadnje je dvije godine bio izabran za top brand u kategoriji suradnje s blogerima i influencerima stoga ne čudi da su odlučili testirati make up vještine osam hrvatskih beauty blogerica.

Izazov koji je imao tri kruga natjecanja, na veoma zanimljiv i zabavan način s izazovima i smicalicama, provjerio je znanje blogerica i u četiri mjeseca osvojio brojnu publiku te dosegom iznad 100.000 pregleda postao i hit na društvenim mrežama. U susret Valentinovu, nakon što je blogerice iz kruga u krug ocjenjivala viralna zajednica, finalni beauty look Love is in the air sinoć je na posebno svečanom Avon događaju ocijenio stručni žiri.

Dva polufinalna izazova Avon makeup challengea možete pogledati na linkovima: