Elegant

IVEEDO – unikatne i dekorativne stvarčice koje će raznježiti i ona najtvrđa srca!

Viktoria Šafranić 21. veljače 2020.

Nakon profinjenih lampi, predstavljamo 4 nezaobilazna noviteta - pločicu s porukom, stalak s vazom, drveni svijećnjak i vješalice za vodilice

Prošle godine predstavili smo domaći brend koji nas je očarao svojim personaliziranim lampama gdje je svaki kupac prema vlastitim afinitetima mogao birati natpis i dizajn. Već tada mogli smo naslutiti da će njihovo poslovanje zaživjeti te da će nam iz sezonu u sezonu predstavljati zanimljive novitete.

Početkom veljače u ponudu su uvrstili redizajnirani model lampi s imenom (lampa Batman). Novi modeli veći su od dosadašnjih, elegantne su crne boje te imaju mogućnost dodavanja motiva na zadnju stranu.

Unutar asortimana mogu se pronaći razna osvjetljenja, poput toplog i hladno bijelog, plavog, pink, crvenog i zelenog. Također, osvjetljenje je moguće odabrati i za dekorativnu “kocka” lampu. Dostupni motivi na ovoj božanstvenoj lampi su anđeo, zvjezdice i kruna.

Osluškujući želje svojih kupaca, vrlo brzo uočili su što nedostaje te svoju ponudu obogatili jš nekim interesantnim proizvodima. Osim novijeg modela lampi, sada možete naručiti unikatnu pločicu s porukom, stalak s vazom, svijećnjake te vješalice za vodilice.

Photo by: Denis Krvavica

Pločica s porukom izrađena je od šperploče i bijelog pleksiglasa. Osim dizajna, na pločici je moguće napisati poruku ili neki kratki citat, a također i postaviti utore za svijeće.

Photo by: Denis Krvavica

Sljedeći novitet je stalak s vazom u obliku srca koji je idealan poklon za Dan žena, a koji se može personalizirati posvetom osobi za koju je namijenjen.
Dimenzije stalka su 25×25 cm, a osim vaze u obliku srca, moguće je naručiti i model s vazom “epruvetom”. Detalji na stalku mogu se prilagoditi ovisno o nečijim željama.

Treći, no ništa manje božanstven proizvod je drveni svijećnjak koji dolazi u dimenzijama 17×17 cm. Ovdje je moguće odabrati motiv i tekst na sve 4 strane, što ga posebice čini must-have poklonom.

Tekst i motivi se projiciraju na zidove dok svijeća gori te pritom pružaju onu romantičnu notu koju svi želimo unutar svoja četiri zida. Odlična vijest je da se svijećnjak lako rastavlja i sastavlja.

Šećer na kraju koji će oduševiti sve vlasnike kućnih ljubimaca su vješalice za vodilice koje se izrađuju u nekoliko modela. Tu su 2 pravokutna modela, s jednom i tri vješalice. Tekst i šape mogu biti u crnoj ili bijeloj boji.

Photo by: Denis Krvavica

Na većem modelu može se dodati i ime ljubimca. Nadalje, ako netko zatraži model s više vješalica, postoji i ta mogućnost, a cijena ovisi o zahtjevima kupca. Na preslatkom modelu u obliku šape svaki “prst” je privjesak za ključeve. Na mjesto jastučića možemo dodati pločicu s početnim slovom imena ljubimca.

Koji god odabrali, IVEEDO noviteti jedinstven su poklon za svaku prigodu. Neovisno o tome želite li nagraditi sebe ili blisku osobu, znajte da s ovih 5 proizvoda ne možete pogriješiti. Štoviše, osobi koju darujete izmamit ćete širok i iskren osmijeh na licu.

Za detaljnije informacije o domaćem brendu IVEEDO i inspirativnim proizvodima koji su finalan touch svakom domu posjetite njihovu društvenu mrežu Facebook.

P.S. Ne propustite u periodu od 21.02.-24.02., tijekom trajanja darivanja, osigurati popust od 20% na određene proizvode.


unikatna IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom IVEEDO jednu sretnicu nagradit ćemo personaliziranim stalkom s vazom koji će osvježiti svaku prostoriju. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica IVEEDO personaliziranog stalka s vazom je Sandra Ujević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.