Promo

Istarska umjetnica Maja Milocanovich u editorijalu za Argentum nakit

PR 03. lipnja 2019.

Argentum u spoju mode i umjetnosti

Najnovija suradnja Argentum srebrnarnica i Istarske umjetnice Maje Milocanovich rezultirala je prekrasnim spojem mode i umjetnosti.

Naime, mlada umjetnica, poznata po svojim ilustracijama u kojima žene imaju glavnu ulogu te inspirativnim slikama i fotografijama, pozirala je ispred objektiva te u editorijalu pokazala kako ovog ljeta nositi srebrni nakit.

Kolekcija Argentum nakita koju je Maja predstavila obiluje geometrijskim oblicima inspiriranim elementima koje možemo pronaći u prirodi.

Njihova jednostavnost i elegancija s lakoćom će se uklopiti u svaki ljetni outfit, a srebrni sjaj nakita podarit će mu sofisticiranu notu.

Maja je pokazala na koji način slojevito nositi ogrlice i narukvice, a osim što time izražavate svoju razigranu osobnost ili baš poput Maje – umjetničku dušu, to je idealna kombinacija za odlazak na ljetne festivale ili za druženje u prirodi.

Povodom ove umjetničko – modne suradnje, Maja je za Argentum izradila posebnu ilustraciju koja prikazuje mladu djevojku u ogrtaču s prekrasnim nakitom. Ilustracija simbolizira spremanje za izlazak koji ne može proći bez upečatljivog komada nakita.

###

Posjetite Argentum poslovnice i pronađite svoj savršeni ljetni nakit, a informacije o drugim kolekcijama i aktualnim pogodnostima doznajte na www.argentum.hr.