Moda

Instagram profil s kojeg crpimo inspiraciju za modne kombinacije!

Viktoria Mikulić 25. kolovoza 2023.

Nepresušan izvor ideja pronašli smo na fotografijama ove atraktivne plavuše…

Nismo svi rođeni pod sretnom zvijezdom da čim nešto ugledamo, odmah isto znamo stilizirati na najljepši mogući način. Nekima jednostavno ne ide od ruke kombinirati odjevne komade, njihove boje i uzorke.

No to ne znači da trebamo očajavati jer uvijek postoje oni ljudi koji znaju i koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. Ne znači da ih morate kopirati, iako vam ni to nitko neće zamjeriti, no uvijek vam nečiji styling poslužiti kao podloga za neke vaše outfite.

Npr. možda već u svom ormaru imate nešto slično, ali se niste nikada sjetili da bi dva odjevna predmeta tako dobro izgledala zajedno. Mi smo na profilu jedne fashionistice, 30- godišnje Emme McMonagle pronašli mnoštvo lookova koje želimo nositi čim prije.

Od ljetnih do jesenskih kombinacija, njezina gadreroba nije toliko skupocjena da si je ne bismo mogli priuštiti, već Emma nosi brojne high street brendove poput Asosa, Zare i slično.

Ako ste plavuša, onda na ovom profilu zaista imate što tražiti. Od prekrasnog lila kompletića s prugicama, traper i bež kombinezona, do zelenog sakoa s kratkom suknjo, evo koje se boje vole s plavušama: