Promo

Impresivnu kolekciju FREYWILLE nakita ukrašavaju ljiljani zlatnosmeđih tonova

PR 04. studenoga 2019.

Još jedno remek djelo poznatog austrijskog brenda koje nas je zapanjilo

Zaljubljenici u daleka putovanja, složit će se da su jesen i zima najbolje doba za bijeg u neki egzotičan raj, a na to nas podsjeća i FREYWILLE svojom novom čarobnom kolekcijom nakita.

Hommage à Paul Gauguin oživljava remek-djela slavnog francuskog slikara, njegove bajkovite tropske pejzaže i zamišljeni svijet pun boja i sreće.

Paul Gauguin je bio utjecajni francuski slikar postimpresionizma slavan po ekspresivnim slikama, jarkih i nestvarnih boja, a koje prikazuju svu raskoš i ljepotu zavodljivih krajolika južnih mora.

Posebno su poznate njegove slike nastale u Polineziji.

Njegovo inzistiranje na primitivizmu imalo je i veliki odraz u hrvatskoj likovnosti i to u rasponu od Meštrovićeva monumentalizma do tzv. “čuda Hrvatske naive“, a lista umjetnika koji su njegovi neskriveni dužnici uključuje i veličine poput Matissea i Picassoa.

FREYWILLE kolekcija Hommage à Paul Gauguin sastoji se od tri osebujna seta. Dizajn POLYNESIA odražava Gauguinove čarobne impresije tropske flore i pejzaža.

Glavni element dizajna su prelijepi ljiljani koji se ističu na zlatnosmeđim tonovima, a okrunjeni su bujnim, zelenim lišćem.

TAHITI je dizajn u kojem se isprepliću motivi iz nekoliko Gauguinovih remek-djela, a posebno su prepoznatljivi cvjetni uzroci koji su krasili tradicionalnu odjeću polinezijskih žena te egzotično, opulentno voće.

Sanjivi dizajn BORA BORA očarava pak konvergirajućim bojama i oblicima, a odražava uranjanje u tropski raj kroz izražajne elemente nadahnute egzotičnom otočnom florom.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE. Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb .