FOTO by Firebox

Zabava

Imate kolegu kojem u uredu svi stalno uvaljuju zadatke?

admin 15. svibnja 2023.

Stani u red i uzmi broj! Ovaj dispenzer je savršen poklon za njih...

Svi počeci su teški i osim ako niste dobili posao preko veze, novo radno mjesto može biti početak stresnog razdoblja za vas. Biti novi u nekoj uigranoj zajednici znači da, ne biste li se uklopili, ponekad morate napraviti i dodatni posao koji vam kolege daju.

Naravno, naš mentalitet je takav da će većina maksimalno iskoristiti novopridošlicu te im pripisati neki svoj zadak koji im je sitničav ili im ga se u tom trenutku ne da napraviti.

Svaki novopridošlica morat će prihvatiti zadatak i čekati da prođe dovoljno vremena da se etablira i da dođe neki novi kojem će jednog dana i on “uvaljivati” svoje zadaće.

Upravo smo pronašli jedan odličan proizvod kreiran za sve novopridošlice kako se ipak ne bi izgubili u količini zadataka koji im daju njihovi kolege. Dispenzer brojeva je aparatić koji će vam, kao u banci, dodijeliti broj te nećete preopteretiti osobu kojoj dajete zadatak. 

Foto: Firebox

Točno ćete znati kada ste na redu da svoj zadatak uvalite drugome i znat ćete u kojem je procesu odrađen. Tako neće dolaziti do zastoja u poslu, a novopridošlica se neće izgubiti u svim zadacima koje je tog dana dobio.

Naravno da ne podržavamo ovakav način ustroja poslovanja, ali smo sigurni da postoje uredi u kojima bi ovaj gadget bio odlična stvar. Stoga, ako i vi u uredu imate friškog radnika vrijeme je da mu nabavite poklon dobrodošlice, a ovaj aparatić sigurno će mu uvelike pomoći.

Foto: Firebox

Pronašli smo ga unutar Firebox web trgovine po cijeni od 9,99£.