Promo

Idealan spoj vinila i baršuna u Catrice limitiranoj kolekciji!

PR 15. siječnja 2018.

Kolekciju karakteriziraju nijanse koje se kreću od nježne zelene i tople crvene boje do boje bakra

Modnim pistama trenutačno vlada modni trend koji spaja vinil i baršun. Tu kombinaciju matt materijala i sjajnih tkanina Catrice je pretočio na proizvode koji čine samo jednu od uvijek zadivljujućih limitiranih kolekcija.

Jedan od proizvoda koji čini ovu jesensku kolekciju je puder za oči i obraze. Sam naziv govori da ga se može koristiti na očima i obrazima čime se postiže ujednačeni izgled.

PUDER ZA OČI & OBRAZE

Nježna puderasta tekstura je iznimno svestrana – može se koristiti kao sjenilo za oči za izražajni moderan izgled ili kao rumenilo za prirodni ten s suptilnim sjajem.

MPC 31,90 KN

LIP DUO RUŽ ZA USNE
Duo ruž za usne u sjajnoj nijansi i prilagodljivom puderu za usne sa mat završetkom – oboje sa visokim prekrivanjem. Može se koristiti zasebno ili u kombinaciji za individualan look.

MPC 44,90 KN

QUATTRO EYE SJENILO ZA OČI

Stvorite neograničene izglede pomoću quattro palete sjenila koja sadrži četiri savršeno usklađene nijanse sjenila s kontrastnim efektima – od velvet mat do sjajnog. Visokokvalitetno pakiranje sadrži ogledalo i jedinstveni dizajn.

MPC 48,90 KN

TRANSFORMING TEKUĆI TUŠ ZA OČI 

Inovativno: tekuća, prozračna tekstura pretvara svako sjenilo za oči u tuš za oči. Pređite s aplikatorom preko sjenila za oči kako biste zahvatili teksturu a zatim nanesite na kapak poput tuša za oči.

MPC 27,90 KN

 

WET LOOK GEL ZA OBRVE

Prozirni gel s visokim sjajnim završetkom daje obrvama oblik , fiksira sitne dlačice
na mjestu. Za izražajne obrve. Posebno oblikovana četkica osigurava glatku primjenu. Dodatni savjet: može se koristiti kao baza i na usnama i kapcima.

MPC 27,90 KN

NAIL LACQUER LAK ZA NOKTE

Četiri dugotrajna, metalik laka za nokte – dostupni u dvije moderne boje sa različitim efektima: metallic mat ili vinilni visoki sjaj. Dolaze u praktičnom mini pakiranju.

MPC 19,90 KN

 

Catrice Limitirana kolekcija “Vinyl vs. Velvet” je dostupna na prodajnim mjestima Dm-a, a krajem siječnja će biti i na prodajnim mjestima Bipe, do isteka zaliha.

 

#limitirana IGRA DARIVANJA

U suradnji s Catrice, jednu sretnicu nagradit ćemo s 3 proizvoda iz limitirane kolekcije (ruž za usne, sjenilo za oči i gel za obrve). Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Catrice proizvoda iz limitirane kolekcije je Adreja Merćep(Instagram @andrejamercep). Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox najkasnije do 26. siječnja 2018.