FOTO by Instagram @feelgoodtravellers

Putovanja

Ho, Ho, Ho – božićna čarolija počinje u Osijeku!

Mia Vodopija 09. studenoga 2021.

Osijek će omogućiti svojim građanima najljepši Advent

Kako nam se bliži sredina studenog, sve više razmišljamo o Božiću i Adventu. Hoćemo li već početi ukrašavati naše domove ili ne, pitanje je sad – gradovi diljem svijeta su ZA!

Dolazi nam doba godine kada sve oko nas zabljesne posebnim sjajem koji nas magnetski privlači. Jedan od gradova koji počinje s ukrašavanjem je Osijek, hrvatski najveći istočni grad.

Osijek je grad poznat po svojoj gostoljubivosti, druženju, prijateljstvu, stoga ne čudi kako je Advent u Osijeku važna tema. Uspjeh Adventa su sretni, bezbrižni i nasmijani ljudi. Pozitivne emocije, zajednica, te uživanje u ljubavi svojih bližnjih pravi su ‘tajni sastojak’ uspješne adventske sezone, kojoj se Osječani vesele.

Iako nemamo još sve informacije vezane za adventsko kićenje i ukrašavanje Osijeka, prema slikama s Instagrama vidimo da su prve pripreme krenule.

Pretpostavljamo da će se u srcu grada moći pojesti fritule, kobasice i probati kuhano vino, ugrijati se čajem ili posjetiti maleni sajam rukotvorina i blagdanskih proizvoda.

Za one koji su ljubitelji pivnica, SelectBox nudi dobru zabavu u hotelu i pivnici Merlon, modernom objektu s pažljivo dizajniranim i elegantnim sobama koje odišu suvremenim ugođajem i stilom.

Zaputite se u Hotel Merlon u središtu Osijeka i uživajte u eleganciji, šetnjama te bogatom izboru jela i pića. Neka vaš boravak u Osijeku bude za pamćenje!

Glazba, hrana, aktivnosti i zabava za male i one malo veće, zagarantirani su na osječkom Adventu!