Promo

H&M Conscious Exclusive kolekcija 2018

PR 06. travnja 2018.

H&M je odabrao Hollywood Hills za proslavu lansiranja nadolazeće Conscious kolekcije 2018.

5. travnja ove godine, H&M je proslavio svoju 2018 Conscious Exclusive kolekciju, održavanjem intimne koktel zabave u Los Angelesu kojoj su, između ostalih, prisustvovale zvijezde kampanje, Christy Turlington Burns, Paris Jackson, Naomie Harris, Kate Bosworth i Amanda Seyfried.

Kolekcija nadahnuta prelijepim kreativnim domom švedskih umjetnika Karin i Carla Larssona, s kraja 19. i početka 20. stoljeća, bit će dostupna od 19. travnja ove godine u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online na hm.com.

Događanje kojem su prisustvovale mnoge zvijezde, organizirala je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u i održano je u ikonskoj vili Garcia House, koju je projektirao poznati američki arhitekt John Lautner.

„Večeras je bilo nevjerojatno vidjeti tako puno odjevnih predmeta iz Conscious Exclusive kolekcije na tako nadahnjujućim ljudima. Jako smo ponosni što kolekcija nastavlja biti tako izrazito inovativna – tako na primjer artikli od cvjetnog jacquarda i čipkaste haljine izrađene od ECONYL-a zaista naglašavaju prekrasnu izradu i izraženu ženstvenost Conscious Exclusive kolekcije te jasno dokazuju kako održivost i moda stvarno mogu biti savršeno usklađene”, ističe Ann-Sofie Johansson.

Conscious Exclusive je kolekcija koja svaki put iznova obuhvaća iznimne odjevne predmete koji predstavljaju primjer sve većih mogućnosti koje nudi održiva moda, s naglaskom na razvoju i inovacijama. Ove godine H&M predstavlja i ECONYL – 100 % regenerirano najlonsko vlakno, dobiveno od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada – te po prvi put i reciklirano srebro.

„Ponosna sam što sam dio H&M Conscious Exclusive kampanje. Sviđa mi se što je stvorena tako prekrasna i održiva moda, dok se istovremeno podiže svijest o tome što svi možemo učiniti kako bismo bolje zaštitili naš planet,” naglašava Christy Turlington Burns.