Promo

HERBAE par L’OCCITANE – uz novi parfem otkrijte svoju divlju prirodu

PR 26. travnja 2019.

Novi miris iz L'OCCITANEA inspiriran je ljepotom neukrotive prirode Provanse

Ubrzani tempo života može biti iscrpljujuć. Nije čudno da ponekad poželimo samo pobjeći od svega… Ta potreba za bijegom i želja za avanturom je nešto što svi osjećamo s vremena na vrijeme. Ona je kao plamen koji tinja u nama i samo čeka nešto što će ga rasplamsati.

To nešto nalazimo u knjigama koje čitamo, pričama koje slušamo i koje nam pobuđuju maštu, a odmara od svakodnevne rutine koja nas ostavlja preopterećenima i premorenima.

Duboko u nama leži potreba da dišemo punim plućima, uhvatimo život objema rukama i prkosimo zahtjevima svakodnevnice.

L’OCCITANE je zatočio tu potrebu u zapanjujućem mirisu koji utjelovljuje neobuzdanu ljepotu prirode u jednostavnoj bočici ukrašenoj mašnom od rafije.
Pobjegnite od svega

Prestanite tražiti savršenstvo…

Novi parfem HERBAE par L’OCCITANE namijenjen je ženama koje vole koketirati sa svojom divljom stranom. Ženama koje mogu zasjati na poslovnom sastanku i jednako tako se opušteno smijati do suza. Ženama koje vole prirodu, koje žele izuti cipele i trčati bose po pijesku ili stajati na pramcu broda kako bi osjetile snagu vjetra koji im dodiruje kožu.

Mirisna kolekcija HERBAE par L’OCCITANE je za žene koje vole putovati u mislima. Žene koje ne moraju uloviti prvi let aviona kako bi pobjegle jer znaju da ih njihove misli mogu prebaciti na drugu stranu svijeta…

Satkan od divljih trava Provanse

Dok divlje trave rastu u samom srcu Provanse, njihove dobrobiti pojačavaju se izloženošću sunčevim zrakama. U srcu HERBAE par L’OCCITANE mirisa prirodni ekstrakti divljih trava susreću se s notama divljih bobica, ruže i bijele koprive.

Potpuno je zelen, svjež i cvjetni miris. Svojim notama oslikava suštinu prirode i njezinu autentičnost. Citrusne i začinske note bergamota i ružičastog papra otvaraju vrata srca mirisa u kojem divlja ruža dodiruje oštrinu divljih bobica te naposljetku otkriva mirisnu bazu slatkih proljetnih trava.

Tople note stapaju se s medom naglašavajući drvenaste i začinske tonove cashmerana, dok mošus zaokružuje cijelu kompoziciju mirisa.

Proizvodi u kolekciji

Osim Eau de Parfum, kolekcija HERBAE par L’OCCITANE donosi Nježni gel za tuširanje, Uljepšavajuće mlijeko za tijelo, Mirisni sapun i Kremu za ruke.

Proizvodi su dostupni u L’OCCITANE trgovinama u Hrvatskoj te web trgovini www.loccitane.hr.

Eau de Parfum Herbae par L’OCCITANE, 50 mlm
522,00 kn
Eau de Parfum Herbae par L’OCCITANE, 10 mlm
160,60 kn
Nježni gel za tuširanje Herbae, 250 ml
120,50 kn
Nježni gel za tuširanje Herbae – putno pakiranje, 50 ml
48,20 kn
Uljepšavajuće mlijeko Herbae, 250 ml
192,80 kn
Uljepšavajuće mlijeko Herbae – putno pakiranje, 50 ml
72,30 kn
Krema za ruke Herbae, 30 ml
64,30 kn
Mirisni sapun Herbae, 100 g
48,20 kn