FOTO by adidas.com

Kids

Hello Kitty zablistala na novim adidas dječjim tenisicama!

Viktoria Mikulić 13. veljače 2024.

Pronašli smo nekoliko šarmantnih modela...

Svi znamo za Hello Kitty, lik kojeg je osmislio japanki brend Sanrio. Hello Kitty je lik mačke bez ušiju, s velikim očima i živopisnim dizajnom.

Ona se pojavljuje na raznim proizvodima, uključujući igračke, odjeću, školski pribor i još mnogo toga, te je omiljena među djecom i odraslima diljem svijeta.

S druge strane, adidas je globalno poznat brend sportske odjeće, obuće i opreme. Neki od njegovih najpoznatijih modela tenisica su adidas Superstar, adidas Yeezy, Stan Smith, Ultra Boost i slično…

Kada se ova dva brenda spoje, slatkoći i inovativnosti nema kraja. Već su nekoliko puta surađivali i dizajnirali kolekcije tenisica koje imaju prepoznatljive elemente Hello Kitty, poput njezine slike, boja ili uzoraka.

Sada, unutar nove dječje kolekcije, ponovno imamo priliku vidjeti Hello Kitty integriranu u adidas dizajn, kao i njezine prijatelje.

Dva modela tenisica, adidas Superstar i adidas Stan Smith diče se preslatkim motivima prepoznatljive mice mace. Dolaze u bijelo i rozoj boji, a jedne krasi i natpis “You can never have too many friends”.

Od primjeraka za najmlađe do modela za stariju djecu, ove su tenisice idealne za proljetne dane.