FOTO by adidas.com/us

Kids

Hello Kitty, adidas i krzno – stigao Superstar najslađi dječji model tenisica!

Viktoria Mikulić 19. listopada 2023.

Najmekše ruho najslađe mice mace ugrijat će dječja stopala...

Hello Kitty je 1974. izumio Yuko Shimizu. Shimizu je animirao seriju o Hello Kitty i njezinim prijateljstvima s likovima iz Sanrija. Kasnije je ova neodoljiva mica maca postala zaštitni znak za mnoge brendove.

adidas je jedan od sportskih mogula koji nije odolio šarmu Hello Kitty. Nedavno smo predstavili dva adidas modela dječjih tenisica u Hello Kitty ruhu, a ovog puta za oko nam je zapeo primjerak s krznom.

Riječ je o dječjim tenisicama koje dolaze u bijeloj boji čiji je prednji dio obavijen krznom, a tu je i simpatična crvena mašnica.

Avantura zove i Hello Kitty je spremna odgovoriti, te jedva čeka da joj se priduže sva ona dječica koja su njezini obožavatelji.

Adidas Originals x Hello Kitty suradnja rezultirala je udobnim dizajnom koji se može navući u roku od nekoliko sekundi, tako da se mališani mogu čim prije posvetiti svojim aktivnostima i bezbrižnom trčkaranju. 

Tu je i legendarni gumeni školjkasti vrh i fleksibilni potplat koji ove naizgled ugodne tenisice, čine još ugodnijima. Više od 50 godina Superstar okuplja legende, spajajući sport i ulični stil. Sada Hello Kitty ulazi u legendarnu siluetu, donoseći svoj zabavni i duh sa sobom.

Ako su se i vas jednako dojmile šarmantne Hello Kitty tenisice, njihova cijena iznosi $65, a za više detalja posjetite adidas.com/us!